Elektrické fluidum vs. princip ohně

Základ studia
Roman274
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
pohlaví: Muž
Poděkoval(a): 48×
Obdrženo poděkování: 40×

Re: Elektrické fluidum vs. princip ohně

Příspěvekod Roman274 » 26 lis 2019, 22:21

No takto by som na to nešiel. Nestačí sa spokojiť s tým že je to iba spojivo? To by veľa veci uľahčovalo ;)
A už vôbec si neviem predstaviť špeciálne usporiadanie živlov. Nebude chyba tu? Všetko sa snažíš vymedziť do fyzickej roviny. Ja som mal istý čas tiež taký problém, a nakoniec ma to odkoplo na dlhší čas mimo.
Doplním..... neustálym uvažovaním o živloch o fluidach a pod. bez patričného vzostupu k ničomu nevedie. Presycuješ jeden živel v mentálnej úrovni až dostaneš kŕč a nebudeš môcť istý čas normálne uvažovať. To len také blúdenie v kruhu. Najprv naháňaš živly ty, potom oni teba.
Naposledy upravil(a) Roman274 dne 26 lis 2019, 22:43, celkem upraveno 1 x.

gooolem
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 285×
Obdrženo poděkování: 455×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod gooolem » 26 lis 2019, 22:29

Team72 pise: "Sorry uz sa ktomu nechcem vraciat - vytrpel som za to dost."
Z meho pohledu bych chtel podotknout, ze jsi "netrpel" za sve otazky, ale za to, zes neobhajil sva tvrzeni.
Hlavu nesu v oblacích, však nohy z tuhé hlíny uplácané mám.

team72
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
pohlaví:
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 18×

Příspěvekod team72 » 26 lis 2019, 22:36

Roman274 píše:No takto by som na to nešiel. Nestačí sa spokojiť s tým že je to iba spojivo? To by veľa veci uľahčovalo ;)
A už vôbec si neviem predstaviť špeciálne usporiadanie živlov. Nebude chyba tu? Všetko sa snažíš vymedziť do fyzickej roviny. Ja som mal istý čas tiež taký problém, a nakoniec ma to odkoplo na dlhší čas mimo.

Chapem, ale pozri si 3. tarotovu kartu. Vieš vyvetliť usporiadani živlov, prečo je to práve tak?

p32.jpg
p32.jpg (3.93 KiB) Zobrazeno 5095 x

Inak nerozpravam iba teroreticky ja som to usporiadanie videl.
Najprv som to videl takto, samozrejme nie ako tento obrázok, ale ako prúdia svetla v pakua. Ukazoval mi to jeden majster v hlbokej meditácii a nechcel ma pustiť kým to nepochopím. Bol som veľmi nechápavý - musel ma držať za kabát aby som neodišiel. Bolo nás tam y celého sveta, on nás učil, ale ja som neveril ani slovo, tak ma zobral dopredu aby mi to ukázal.
Neskôr som to videl aj lepšie.
p32.jpg
p32.jpg (3.93 KiB) Zobrazeno 5095 x
Přílohy
p5.jpg
Naposledy upravil(a) team72 dne 26 lis 2019, 23:06, celkem upraveno 2 x.

mek onder
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 256×
Obdrženo poděkování: 352×

Příspěvekod mek onder » 26 lis 2019, 22:47

Já bych to nazval převaděč spojitosti,na jedné straně to je energeticky jiné a převádí to na jinou úroveň tu stejnou informaci jakoby do jiného jazyka,pokud je matrice průchozí..
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.

Roman274
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal

Příspěvekod Roman274 » 26 lis 2019, 22:53

mek onder píše:Já bych to nazval převaděč spojitosti,na jedné straně to je energeticky jiné a převádí to na jinou úroveň tu stejnou informaci jakoby do jiného jazyka,pokud je matrice průchozí..

A pritom mám vedľa seba jeden interface(prevodník) položený. Síce len zvukový, ale analógia tam je ;)

gooolem
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod gooolem » 26 lis 2019, 22:59

team72 píše:
Chapem, ale pozri si 3. tarotovu kartu. Vieš vyvetliť usporiadani živlov, prečo je to práve tak?

p32.jpg

Inak nerozpravam iba teroreticky ja som to usporiadanie videl

To je zajimave. A jake je teda vysvetleni rozlozeni barev-zivlu na tom obrazku. Jaky je klic k pochopeni?

team72
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
pohlaví:
Poděkoval(a):

Příspěvekod team72 » 26 lis 2019, 23:15

gooolem píše:
team72 píše:

p32.jpg

Inak nerozpravam iba teroreticky ja som to usporiadanie videl

To je zajimave. A jake je teda vysvetleni rozlozeni barev-zivlu na tom obrazku. Jaky je klic k pochopeni?

Stretol som už ludí ktorí absolvovali aj 10. stupeň a fakt boli velmi dobrý, ale málokto chápal tajomstvo JOD-HE-WAV-HE. Nechcem nikoho ubrať o radosť keď to sám pochopí alebo skôr zažije. Potom bude mať obrovskú radosť a pochopí, že všetko je možné aj na úrovni hmoty. Ja už tu nič tvrdiť nebudem, iba inšpirovať. Takto to robili aj so mnou.

Inrise
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 595×
Obdrženo poděkování: 172×

Příspěvekod Inrise » 26 lis 2019, 23:18

Roman: krásná analogie, ze smyslově neuchopitelných jedniček a nul digitálního světa (co my vidíme převedeno jako obraz) do vlnění vzduchu slyšitelného i potažmo hmatatelného. Chápu to dobře?:-)
Děkuju
Je úsměvné domnívat se, že něco ovládáme, pokud neovládáme sami sebe...

Roman274
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal

Příspěvekod Roman274 » 26 lis 2019, 23:26

Inrise píše:Roman: krásná analogie, ze smyslově neuchopitelných jedniček a nul digitálního světa (co my vidíme převedeno jako obraz) do vlnění vzduchu slyšitelného i potažmo hmatatelného. Chápu to dobře?:-)
Děkuju

Ano aj tak môže byť ak je to ľahšie pochopiteľné. To už je také síce technickejšie (fyzikalnejsie). Aj prevodovka v aute je taký prevodník. Z rýchlejších otáčok môžeš urobiť pomalšie, ktoré sú nám bližšie lebo ich počujeme, vidíme, cítime, alebo ešte rýchlejšie ktoré už zasahujú do sfér vyšších a našou len prenikajú.

Inrise
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 595×
Obdrženo poděkování: 172×

Příspěvekod Inrise » 26 lis 2019, 23:31

:-D ok děkuju:)
Trvalo mi to, myslel jsi mobil:-)
;)
Je úsměvné domnívat se, že něco ovládáme, pokud neovládáme sami sebe...

Roman274
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal

Příspěvekod Roman274 » 26 lis 2019, 23:38

Inrise píše::-D ok děkuju:)
Trvalo mi to, myslel jsi mobil:-)
;)

Po ľavej strane som mal AD prevodník na gitaru a po ľavej ADDA prevodník...mobil :)

team72
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
pohlaví:
Poděkoval(a):

Příspěvekod team72 » 26 lis 2019, 23:50

Flox píše:Jednoduchá otázka... mám v tom trochu nejasno. Elektrické fluidum vs. princip ohně - je to totožné nebo to je něco trochu jiného? (doufám, že neopakuji otázku někoho jiného)

Je to iné. Sú podobné ale podstata je že živel oheň nedokáže prejsť do inej dimenzie len tak a uplatniť tam svoj vplyv, na to používa Akasu aby vytváral elektricky fluidum ale aj magnetické (vždy oboje) , ktorý sa realizuje v inej dimenzii, a tam vytvára alebo posilňuje živly. Elektrický vytvára: oheň a vzduch a Magnetický fluidum: vodu a zem. (Hneď dodám je to môj názor a nechcem nikomu vnucovať a je to zjednodušené vysvetlenie.Podrobnejšie to súvisí ešte aj s tajomstvom tetragrammatonu.) Podstata fluida je v tom že dokáže vyžarovať aj cez dimenzie.

Inak o tajomstve fluida rozpráva Hermes Trismegistos na smaragdovej doske. Fluidum znamená aj tekutinu- teda vodu aj vyžarovanie. Preto používa Bardon tento pojem. - zase je to moje osobné presvedčenie a nevnucujem nikomu.

gooolem
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod gooolem » 27 lis 2019, 07:34

gooolem píše:To je zajimave. A jake je teda vysvetleni rozlozeni barev-zivlu na tom obrazku. Jaky je klic k pochopeni?

Team72 píše: Stretol som už ludí ktorí absolvovali aj 10. stupeň a fakt boli velmi dobrý, ale málokto chápal tajomstvo JOD-HE-WAV-HE. Nechcem nikoho ubrať o radosť keď to sám pochopí alebo skôr zažije. Potom bude mať obrovskú radosť a pochopí, že všetko je možné aj na úrovni hmoty. Ja už tu nič tvrdiť nebudem, iba inšpirovať. Takto to robili aj so mnou.

Na a prave po takove odpovedi nasleduje vetsinou uvaha o tom, ze ten kdo takto odpovida, tak tematu nerozumi. Nezlob se na mne, ale takoveto odpovedi na prime otazky si strc za klobouk. Nacnes tema a nejsi schopen ho dokoncit s odkazem na nejake tajemno. I kdyz to napises naplno, tak ten, kdo k pochopeni jeste nema prijit, to stejne nevycte. A co kdyz ten, co polozil otazku, chtel jen videt jiny uhel pochopeni a porovnat ho s tim svym. Z tveho vyplyva, ze si myslis, ze tomu tematu tazajici nerozumi, ale to preci nemusi byt pravda.

team72
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
pohlaví:
Poděkoval(a):

Příspěvekod team72 » 27 lis 2019, 10:27

gooolem píše:
gooolem píše:Na a prave po takove odpovedi nasleduje vetsinou uvaha o tom, ze ten kdo takto odpovida, tak tematu nerozumi. Nezlob se na mne, ale takoveto odpovedi na prime otazky si strc za klobouk. Nacnes tema a nejsi schopen ho dokoncit s odkazem na nejake tajemno. I kdyz to napises naplno, tak ten, kdo k pochopeni jeste nema prijit, to stejne nevycte. A co kdyz ten, co polozil otazku, chtel jen videt jiny uhel pochopeni a porovnat ho s tim svym. Z tveho vyplyva, ze si myslis, ze tomu tematu tazajici nerozumi, ale to preci nemusi byt pravda.

Sorry Goolem, chápem čo si myslíš, ale nepramení to z toho. Ak si stretol už nejakú bytosť alebo anjela a opýtal si ho na nejakú otázku - čo sa stalo? Ukázal ti niečo alebo si niečo zažil, ale nikdy si nedostal priamu odpoveď. Je to na tebe pochopiť to. Mal som takúto skúsenosť - a raz až pol roka mi trvalo s kým som pochopil čo to znamenalo. Ale skús potom k tej bytosti povedať, že takúto odpoveď strč za klobúk - uvidíš čo sa stane.

Zpět na “Teorie”