Marlena777: Pak to je nějaký omyl. Zakládám si na redakční poctivosti a veškeré dostupné autentické části Zlaté knihy Moudrosti, které mi byly dosud svěřeny, jsem otiskl v knize.
Ono nejde věřit tomu, co se po vlastech českých povídá; kdyby to všechno byla pravda, hned bych si šel od sebe půjčovat rukopisy. A asi s kufrem. Tohle dělají lidská přání, protože si člověk nechce připustit, že se něco důležitého mohlo skutečně ztratit.
Vsemozne otazky
Moderátor: Cagliostro
Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
- Arex
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Muž
- Poděkoval(a): 177×
- Obdrženo poděkování: 1116×
Re: Vsemozne otazky
„Srdce, buď statečné a spěj vpřed!“, tak volají všichni, kdož jsou sklíčeni smrtelností. Tak zní heslo zasvěcenců zanícených touhou po Absolutnu a stoupajících po žebříku Poznání. Ale až v soutěsce mezi obočím rozzáří se Světlo jako plamen blesku!
-
Marlena777
- mé první příspěvky:)

- pohlaví: Žena
- Národnost: Jiná
- Poděkoval(a): 8×
Arex: Rozumím. Pokud jde o mě, chtěla jsem se jen zeptat, protože k takovému rozhovoru skutečně došlo.
Děkuji za vysvětlení a za vaši práci.
Pozdravy
Děkuji za vysvětlení a za vaši práci.
Pozdravy
- Arex
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Muž
- Poděkoval(a): 177×
- Obdrženo poděkování: 1116×
Já Vám jen mohu potvrdit, co už jsem napsal, že jsem úplný autentický text teoretické části nikdy neviděl, ani že jsem si nikdy nemyslel, že ho mám. Je mi líto. Nemohu samozřejmě vyloučit, že Vám někdo, kdo je se mnou v kontaktu, řekl nebo napsal opak, ale mohu vyloučit, že by to byla pravda. Tím toto téma pokládám za vyčerpané.
Zkuste si spíš přečíst tu knihu...
Zkuste si spíš přečíst tu knihu...
„Srdce, buď statečné a spěj vpřed!“, tak volají všichni, kdož jsou sklíčeni smrtelností. Tak zní heslo zasvěcenců zanícených touhou po Absolutnu a stoupajících po žebříku Poznání. Ale až v soutěsce mezi obočím rozzáří se Světlo jako plamen blesku!
-
Marlena777
- mé první příspěvky:)

- pohlaví: Žena
- Národnost: Jiná
- Poděkoval(a): 8×
Arex: Nemyslím si, že jsme si rozuměli. Toto téma jsem dokončila v předchozím příspěvku.
"Rozumím... Děkuji za vysvětlení a za vaši práci."
Jen jsem chtěla vysvětlit, proč jsem se vás zeptala ("...protože k takovému rozhovoru skutečně došlo").
Zaměřím se samozřejmě na knihu, ale pokud vím, fórum „Frabato“ je také na kladení otázek, takže když jste mi sem napsali, položila jsem vám otázku, na kterou (myslím) mám právo na. A ty jsi mi odpověděl. A všechno ok. :-)
Děkuji, samozřejmě, téma je vyčerpán.
"Rozumím... Děkuji za vysvětlení a za vaši práci."
Jen jsem chtěla vysvětlit, proč jsem se vás zeptala ("...protože k takovému rozhovoru skutečně došlo").
Zaměřím se samozřejmě na knihu, ale pokud vím, fórum „Frabato“ je také na kladení otázek, takže když jste mi sem napsali, položila jsem vám otázku, na kterou (myslím) mám právo na. A ty jsi mi odpověděl. A všechno ok. :-)
Děkuji, samozřejmě, téma je vyčerpán.
Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”