Nekromancie

Anubis
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 64×

Re: Evokace ve spiritismu

Příspěvekod Anubis » 29 led 2022, 13:06

Cor Leonis píše:Pokiaľ by niekto toto meno, na základe ktorého ho môže evokovať, poznal a použil, jednalo by sa o nekromanciu (ako v prípade keď niekto evokuje nebohého člena rodiny a pod.), alebo ako tomu mám rozumieť?

Ne, to ne. Já jsem na to za ty roky v podstatě názor nezměnil. Pořád si myslím, že pro nekromantický rituál jsou důležité ostatky zemřelého - jinak se jedná o „ping pong with energies“. Proto se možná povídá o manipulaci s Bardonovými ostatky, aby nějakého šílence nenapadlo to dělat.

Pokud je mezi živými, tak je lepší ho oslovit přímo. Mně dal své duchovní jméno zatím jen jeden člověk, ale nemám potřebu to zkoušet. Chystám se na to, až nebude mezi živými - pokud ho nepředběhnu.

Vyvolání živých lidí ze zkušenosti moc nedoporučuji. Během let, když jsem byl aktivní tady na fóru a o něco později se několika lidem podařilo „mě“ vyvolat, ale nedopadlo to moc dobře. Jakmile jsem získal vládu nad svým astrálním tělem, tak jsem šel instinktivně po krku a chtěl jsem člověka zneškodnit. Přičítám to své živlové nerovnováze a sekundárně jejich nižší přirozenosti. Nevím, jestli to u nich byl záměr, či nikoliv, ale minimálně jedna dvě z těch operací vypadaly podle oratoře dobře připravené. Mentální „pozvání“ do virtuálních prostor nepočítám...

Chariel
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
pohlaví: Muž
Národnost: SK
Poděkoval(a): 59×
Obdrženo poděkování: 14×

Re: Nekromancie

Příspěvekod Chariel » 01 črc 2022, 09:35

Zdravim ťa Anubis. O duchovnom mene som počul no vôbec neviem ako to funguje. Vybera si ho každý sám ? A ako zistím to svoje ? Zaroven ma zaujalo pozvanie do virtualnoch prostor ? Ako si to myslel ?

Zpět na “Evokace”