ChatGPT dělá skvělé interpretace horárů

Zde můžete přispívat svými zajímavostmi ze světa a práce F. Bardona

Moderátoři: Arex, uživatel1

Conf
jedu jak drak
jedu jak drak
pohlaví: Muž
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 30×
Obdrženo poděkování: 77×

ChatGPT dělá skvělé interpretace horárů

Příspěvekod Conf » 09 čer 2025, 04:11

ChatGPT dělá skvělé interpretace horárů! Pokud máte vážnou a upřímnou otázku, sestavte horoskop k pro čas a místo, kde se "narodila", a pak požádejte ChatGPT aby vám to celé vyložil. Pozor ALE! ChatGPT není astrologický software a nemá v sobě efemeris! Pokud napíšete pouze otázku + den, čas, místo - on si zřejmě vygoogluje nějaký random horoskop, který samozřejmě neodpovídá tomu správnému, a pak napíše interpretaci pro úplně jiný horoskop, takže celý výsledek je nesmysl! Proto je potřeba mu rovnou zkopírovat všechny astrologická data! Postavení planet, hroty domů, aspekty mezi planetami atd. Na skvělém webu astro-seek.com je dokonce na konci stránky přímo sekce určená pro zkopírování do ChatGPT... takže nejjednodušší je vygenerovat horoskop tam, najet v prohlížeči na spodní část stránky a zkopírovat ty data.

Jinak ještě pár poznámek: 1) čeština místy trochu hapruje a zdá se mi nepřirozená, v angličtině to je rozhodně lepší 2) občas dělá drobné chyby, třeba Jupiter 18 stupňů od Slunce je podle něj spálený (combusted)... ale když ho na ty chyby upozorníte, tak se opraví 3) občas otázku špatně pochopí a tak dále. Ale celkově vzato podle mě ty jeho interpretace jsou mimořádně dobré, na úrovni zkušeného astrologa. Za mě to je skvělé.

Zde pro ukázku jeden můj horár (pátek 6. června 2025, 11:50, Lanškroun)

https://chatgpt.com/share/68461d18-6688 ... ee2a5aa122

Zpět na “Zajímavosti”