Zdravím,
nevíte někdo kde by se dalo zjistit něco víc o elektrickém a magnetickém fluidu v těle? To co je uvedeno v Bráně se mi špatně představuje. Nevím například jak je myšleno:
Uši - co je přední čast, co je zadní čast? Co je pravá strana, jako pravé ucho? Nebo pravá čast každého ucha? To stejné u všech párových orgánů......
Možná to časem dokáže člověk poznat sám, ale z nějákého důvodu to tu zmíněno je, tak bych to chtěl pochopit.
Okultní anatomie těla
- gooolem
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Muž
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 285×
- Obdrženo poděkování: 455×
- Kontaktovat uživatele:
Re: Okultní anatomie těla
ahoj, tak přesně takový problém mám taky, tak nějak se už několik snad i měsíců snažím přijít na ten klíč, podle kterého lze určit fluidum v orgánech a pořád se nemám čeho chytit. přední a zadní části taky moc nechápu - možná je předek, to co je vidět a zadek je strana přivrácená k hlavě....
Hlavu nesu v oblacích, však nohy z tuhé hlíny uplácané mám.
- gooolem
- mě už nikdo nezastaví

- Kontaktovat uživatele:
přispěl by tu prosím někdo se svými zkušenostmi v oblasti elektrického a magnetického fluida a jejich působení v orgánech lidských? 
- mek onder
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 256×
- Obdrženo poděkování: 352×
El. a Mag.fluidum může být u lidí v orgánech(částech těla)zastoupeno různě,jak správně podotknul Anubis dle zdrav.stavu a současného zatížení či spíše přetížení dané části.Uši,ruce a nohy jsou shodné ve fluidickém vyzařování,z čehož se dá taky odvodit a pak i prakticky dokázat jak to má být.Je to výčet informací o zdraví daných částí těla.Jsem rád,že na to bylo zodpovězeno tak kvalitně.(a že je Anubis v podstatě zdravý
)Díky Anubisi a gratuluji,sám bych to tak objemově nenapsal,jsem spíš praktik a duch.realista
Ať se daří. Mc 
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.
- gooolem
- mě už nikdo nezastaví

- Kontaktovat uživatele:
Anubisi, sice opožděně, ale přeci, děkuji za tvé vysvětlení k okultní anatomii.
Dobrý večer,
chtěla jsem se zeptat na jednu otázku. Přečetla jsem si knihu Brána.. ,a v teorii mistr píše v kapitole o těle, že podmínkou duchovního vzestupu je dokonalé zdraví. Nejsem momentálně dokonale zdravá a beru dlouhodobě léky, které zřejmě ještě dále brát budu. Nepochopila jsem, zda tedy mohu začít vůbec cvičit první stupeň. Uznávám, že je to otázka asi stupidní, ale je to pro mě důležité vědět. Mohl by mi prosím, někdo dát odpověď. Jsem na fóru poprvé a nemám zkušenosti s psaním příspěvků. Asi jsem i ve špatné kolonce. Omluvte, prosím, mou neznalost a předem děkuji za odpověď. Mona
chtěla jsem se zeptat na jednu otázku. Přečetla jsem si knihu Brána.. ,a v teorii mistr píše v kapitole o těle, že podmínkou duchovního vzestupu je dokonalé zdraví. Nejsem momentálně dokonale zdravá a beru dlouhodobě léky, které zřejmě ještě dále brát budu. Nepochopila jsem, zda tedy mohu začít vůbec cvičit první stupeň. Uznávám, že je to otázka asi stupidní, ale je to pro mě důležité vědět. Mohl by mi prosím, někdo dát odpověď. Jsem na fóru poprvé a nemám zkušenosti s psaním příspěvků. Asi jsem i ve špatné kolonce. Omluvte, prosím, mou neznalost a předem děkuji za odpověď. Mona
- marvin
- Administrátor

- Poděkoval(a): 586×
- Obdrženo poděkování: 888×
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Mono,
jsi správně a příspěvek jsi napsala také správně.
To, co popisuješ, je míněno dle mého tak, že celkově nemůžeš dosáhnout velkých pokroků, pokud nemáš vyřešené fyzické zdraví. Jde spíš o to, že některé úkony jsou poměrně náročné jak na psychiku, tak fyzičku
Soustředit se usilovně a dlouhodobě není nic snadného, takže autor spíše nabádá k opatrnosti..
Co se týče vlastního zdraví, myslím, že je to věc, kterou by jsi měla mít vyřešenou. Jde o to, že ti bude překážet, pokud jsi nemocná a musíš se soustředit na uzdravení. Je to jako věc, kterou musíš mít vyřešenou..
Ale upřímně, kdo znás je v současné šílené době úplně zdravý? Asi nikdo. Každý má nějaké problémy a musí se vypořádávát s různými osobními obtížemi..
Tak, a teď - dle mého, pokud již si se ke knize dostala a nějakým způsobem tě oslovuje, tak by jsi v tom měla pokračovat. Není to náhoda, že jsi zavítala na fórum, takže má rada zní.
Klidně začni s prvními stupněmi. A to nejenom mentálnímí a astrálními, ale hlavně fyzickými. Cvičení, kartáčování a dýchání ti jenom pomůže. Meditace, uvolnění a soustředění zlepší tvůj celkový zdravotní stav. Neříkám, že je to všelék, ale pokud se budeš snažit a vše dělat s citem a rozmyslem, tak bych řekl, že se to upraví.
Co se týče léků, snažil bych se je omezit na minimum a ideálně je úplně odstavit. Dál bych doporučil přírodní medicínu, byliny , kvalitní potraviny, a změnu psychiky.. to jsou příčiny všech nemocí. Kdyžtak do soukromé zprávy - zkusím poradit konkrétně.
Hodně zdaru!
jsi správně a příspěvek jsi napsala také správně.
To, co popisuješ, je míněno dle mého tak, že celkově nemůžeš dosáhnout velkých pokroků, pokud nemáš vyřešené fyzické zdraví. Jde spíš o to, že některé úkony jsou poměrně náročné jak na psychiku, tak fyzičku
Co se týče vlastního zdraví, myslím, že je to věc, kterou by jsi měla mít vyřešenou. Jde o to, že ti bude překážet, pokud jsi nemocná a musíš se soustředit na uzdravení. Je to jako věc, kterou musíš mít vyřešenou..
Ale upřímně, kdo znás je v současné šílené době úplně zdravý? Asi nikdo. Každý má nějaké problémy a musí se vypořádávát s různými osobními obtížemi..
Tak, a teď - dle mého, pokud již si se ke knize dostala a nějakým způsobem tě oslovuje, tak by jsi v tom měla pokračovat. Není to náhoda, že jsi zavítala na fórum, takže má rada zní.
Klidně začni s prvními stupněmi. A to nejenom mentálnímí a astrálními, ale hlavně fyzickými. Cvičení, kartáčování a dýchání ti jenom pomůže. Meditace, uvolnění a soustředění zlepší tvůj celkový zdravotní stav. Neříkám, že je to všelék, ale pokud se budeš snažit a vše dělat s citem a rozmyslem, tak bych řekl, že se to upraví.
Co se týče léků, snažil bych se je omezit na minimum a ideálně je úplně odstavit. Dál bych doporučil přírodní medicínu, byliny , kvalitní potraviny, a změnu psychiky.. to jsou příčiny všech nemocí. Kdyžtak do soukromé zprávy - zkusím poradit konkrétně.
Hodně zdaru!
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.
Milý Marvine,
děkuji Ti mnohokrát za Tvou velice rychlou odpověď, která mě nejen uklidnila a povzbudila, nýbrž také naplnila vírou, že je vše jak má být. Ještě jednou díky. Jistě nejsem na fóru naposledy. Je to úžasná pomoc a taky skvělý nápad. Děkuji a držím palce všem. Já se jdu dát do vlastního boje.
Nechci nikoho otravovat, ale když nebude něco v pořádku, využiji Tvé laskavé nabídky ke konzultaci.
Mona
děkuji Ti mnohokrát za Tvou velice rychlou odpověď, která mě nejen uklidnila a povzbudila, nýbrž také naplnila vírou, že je vše jak má být. Ještě jednou díky. Jistě nejsem na fóru naposledy. Je to úžasná pomoc a taky skvělý nápad. Děkuji a držím palce všem. Já se jdu dát do vlastního boje.
Nechci nikoho otravovat, ale když nebude něco v pořádku, využiji Tvé laskavé nabídky ke konzultaci.
Mona
- marvin
- Administrátor

- Poděkoval(a): 586×
- Obdrženo poděkování: 888×
- Kontaktovat uživatele:
OK
díky, není problém - kdykoliv mi napiš, zkusím pár rad.. Ikdyž boj zůstavá vždycky na Tobě: )
Hodně zdaru
díky, není problém - kdykoliv mi napiš, zkusím pár rad.. Ikdyž boj zůstavá vždycky na Tobě: )
Hodně zdaru
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.