Dekuji FXT.
Vim co mi chces naznacit. Ja ty kontakty mel ale po zblbnuti s buddhismem jsem jim vice nez pulroku zamezoval kontakt se mnou. Od mladi jsem se bavil s " duchovnim pruvodcem ", s nim jsem se bavil od nejutlejsiho mladi. Po mem soustavnem zamezovani konaktu (pocas obdobi buddhismu) mne zacal inspirovat aspon nevyslovenymi myslenkami. Do dnes to tak je. On neco pripravi, Buh neco pripravi a pak mne vovdede inspiraci do dane situace. Ale ma to tu chybu, ze si to nemuzu rozmyslet, ze hned jdu na vec. Tak castokrat chybuju a je to velice o nervy byt na 100%. Prijimam od nej myslenky a inspiruje mne dodnes. Evokolval jsem kdysi Kaliela, Ashmunadaie, Eiaiela, Etamrezha, Malchjadela. Nechtene znam i Osraela. S kazdou bytosti se znam osobne. i s mnohymi dalsimi. Ale kdyz jsem mel 12 let tak jsem se rozhodl pro Kabalu. Proto i bytosti, ktere jsem evokoval meli co do cineni jen s Kabalou. Evokace jako knihy jsem mel jen o den min nez Kabalu. Byla to takova dvojkniha z ASU Trebic, jeste s vlozenou prvni Tarot. kartou z Brany. Brany jiz nemeli a ja musel hodne dlouho cekat na jeji druhe vydani. Co jsem mel delat ? Budto stratit 3 roky, nebo zacit s tim co mi BP dala. Teoreticky znam i Praxe, prakticky ovladam, jen nepraktikuju. Mel jsem i magicke zrcadlo, nabijene, v nem jsem prvne evokoval Kaliela. Zil jsem tim do 1997, a pak duben 1999 - rijen 2000.
Cela ma cesta byla pro to, abych si v sobe udelal jasno. Mel jsem vzdy se vsim velikou kliku. Dodnes si pamatuju jak jsem se rozhodoval, zda delat proutkarstvi, nebo Kabalu a rekl jsem si, ze v parnem, bezoblacnem dni upotrebim vibraci C - M, kterou jsem tenkrat vzal z Bardonova tretiho dila. Poprosil jsem Boha, aby mi dal znameni, a jestli je Kabala prava, aby zaclo z bezoblacneho nebe prset. Upotrebil jsem na louce na venkove viberaci C - M, a ono se rozprselo a prselo asi 20 min. Z bledemodreho nebe a to hodne huste. Zajimave, ze jinde neprselo, jen na ty louce. Kdyz jsem vibraci rozpustil chvili na to prestalo prset. To bylo na zacatku leta 1993. Bylo rozhodnuto. Zahodil jsem proutkarstvi a magnetismus a vrhl se hned na Kabalu.
Jsou veci, o kterych musim mlcet. I co se tyka evokaci i co se tyce meho vyvinu. Citim, ze jsem nikde nechybil, a ze to bude dobre. Tohle leto se vratim a zacnu zase s mentalnimi toulkami, astralni mne hodne vycerpavaji, uz jsem je zapomel delat. Treba i kdyby to byla jen ma predstavivost tak mne to hodne posune vpred, protoze jsem 12 let nedelal nic, jen mantroval a byl v buddhismu, pak v krestanstvi. A pro nekoho kdo hodne pracoval s mysli to byl strasny problem, ze mel nevyuzitou kapacitu. Jako citil jsem Boziho Ducha, ale hodne to bylo jen v rovine modliteb a uvedomovani si Bozi Pritomnosti, zapominani na vse realne ... . Par vlastnosti se mi precistilo, nemuzu o tom mluvit dal, ... ale ted citim, ze navrat ke Kabale by byl dobry. Pred tydnem jsem ji opet zacal delat, znovu si koupil knihu --- nebyl jsem si jist nekterymi vibracemi na nekterych rovinach. A je to uzasne cist original Bardona, ja mel dlouhou dobu jenom muj zosit a tam i vibrace byli prerikany mou reci. Bardonova mluva je nadherna. Znovu mne to vzalo. Jen ted misto psani na interente bych mel cvicit. Ale musi se mi dobit energie. Po letech nepraxe jsem si za par dni vybil energii. Naposledy kdyz byli bourky, tak jsem se hodne exponoval. Ted uz oddychuju. Bourky mam moc rad

.
Nechci vytvaret dojem, ze necomu rozumim, nebo mi bylo neco zjeveno. Mam dost problemu a hodne jsem toho zapomel. I proto navrat k Bardonovi by byl moc dobry, kdybych ho v plne sirce, vysce a hloubce vyuzil, a vyuzil k tomu vsechny tri dila. Je pravda, ze Kabala mne nikdy neopustila, ze nikdy nevysla z meho srdce. Ja hodne veci prehanim, i to, ze jsem treba nikdy nedelal nic jine. Asi je to tak, ze nic jine nepovazuju za tak vysoke jako Kabalu a nazirani Boha. Kdo muze rozmlouvat s BP ten nepotrebuje jine bytosti. --- Ale mam ke kazde bytosti uctu, necht je z jakekoliv sfery.
Tak zdravim, uz jsou 3 hodiny v noci, vse dobre !!!!
A.