FTX píše:Podle Drtikola bych už dávno propadl. Nejhorší, co by mohl člověk udělat je sám sebe odsoudit a potrestat za neschopnost.
Však on ani nechtěl, aby se v tom někdo utápěl. Spíš to vyznívá jako: „Byl jsi černý mág? No a co. Máš šanci to změnit!“
FTX píše:Co když v jemnohomotném světě fyzika nutně být nemusí a rychlost vnímáš jen proto, že jsi na ní zvyklý. I když někde to zase na první podled vypadá stejně jako na zemi - myslel jsem ve snu jsi také většinou v nějakém prostoru. Jak to přesně funguje nevím.
Možná je ta mechanika důležitá jen pro mě. Často se při pohybu spontánně ptám, jaká je rychlost a dřív než to dopovím přichází odpověď. Je to podobné jako snažit se poznat budoucnost, či paralelní svět. Vnitřní hlas nemá na výběr, když jsi nějakým způsobem nastaven. Akorát ti nepodstrkuje obrazy, ale udává čísla. Pro mě mají třeba vyšší hodnotu, protože geometrii i fyziku beru jako univerzální. Čeho jsem si všiml, tak astrálně neuvědomělé útvary mají nějakou gravitační konstantu. Když už jsi si toho světa vědom a pomocí nadřazeného mentálu ho ovládáš, tak se z té konstanty stává proměnná (působením živlu vzduchu popř. země). To, co srovnávám s naší realitou je právě ta základní konstanta, které podléhá většina tamních útvarů.
FTX píše:Četl jsem všech 5 knížek. Myslím, že jsou snadno dostupné. Pouze Bránu jsem kdesi kdysi vyšťáral v PDF.
Já je mám doma, ale musím se přiznat, že mě teď zajímají jiné knihy.