Jine dimenze a alternativni realita

Absolutně volné téma

Moderátor: Cagliostro

Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Anubis
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 64×

Re: Jine dimenze a alternativni realita

Příspěvekod Anubis » 11 zář 2012, 15:42

FTX píše:Podle Drtikola bych už dávno propadl. Nejhorší, co by mohl člověk udělat je sám sebe odsoudit a potrestat za neschopnost.

Však on ani nechtěl, aby se v tom někdo utápěl. Spíš to vyznívá jako: „Byl jsi černý mág? No a co. Máš šanci to změnit!“

FTX píše:Co když v jemnohomotném světě fyzika nutně být nemusí a rychlost vnímáš jen proto, že jsi na ní zvyklý. I když někde to zase na první podled vypadá stejně jako na zemi - myslel jsem ve snu jsi také většinou v nějakém prostoru. Jak to přesně funguje nevím.

Možná je ta mechanika důležitá jen pro mě. Často se při pohybu spontánně ptám, jaká je rychlost a dřív než to dopovím přichází odpověď. Je to podobné jako snažit se poznat budoucnost, či paralelní svět. Vnitřní hlas nemá na výběr, když jsi nějakým způsobem nastaven. Akorát ti nepodstrkuje obrazy, ale udává čísla. Pro mě mají třeba vyšší hodnotu, protože geometrii i fyziku beru jako univerzální. Čeho jsem si všiml, tak astrálně neuvědomělé útvary mají nějakou gravitační konstantu. Když už jsi si toho světa vědom a pomocí nadřazeného mentálu ho ovládáš, tak se z té konstanty stává proměnná (působením živlu vzduchu popř. země). To, co srovnávám s naší realitou je právě ta základní konstanta, které podléhá většina tamních útvarů.

FTX píše:Četl jsem všech 5 knížek. Myslím, že jsou snadno dostupné. Pouze Bránu jsem kdesi kdysi vyšťáral v PDF.

Já je mám doma, ale musím se přiznat, že mě teď zajímají jiné knihy.

FTX

Příspěvekod FTX » 11 zář 2012, 17:30

Anubis píše:
Však on ani nechtěl, aby se v tom někdo utápěl. Spíš to vyznívá jako: „Byl jsi černý mág? No a co. Máš šanci to změnit!“

To samozřejmě souhlas.

Ten pravý důvod jsi napsal ty sám o kousek výše, pokud se někdo zabydlí v nižší úrovni, většinou v ní promrhá většinu svého potenciálu a pak se mu snadno nedaří se pozvednout zpět.

Anubis píše:Možná je ta mechanika důležitá jen pro mě. Často se při pohybu spontánně ptám, jaká je rychlost a dřív než to dopovím přichází odpověď. .... To, co srovnávám s naší realitou je právě ta základní konstanta, které podléhá většina tamních útvarů.[/blok]

A co když ta konstanta sice existuje, ale jen ve tvé představě? Kdybys ji odhodil, tak by nebyla.

Anubis
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):

Příspěvekod Anubis » 11 zář 2012, 17:44

FTX píše:A co když ta konstanta sice existuje, ale jen ve tvé představě? Kdybys ji odhodil, tak by nebyla.

Že by se pozvedl naráz celý astrální svět? Nevím, jestli mám takovou moc. Dokážu se zatím soustředit jen na předměty, svou bytost, případně na menší území nebo prostor, kam se potřebuju přenést. Planeta má také své astrální tělo, pokud jsem si dobře všiml. Útvary s ní cítí vědomě nebo podvědomě nějakou sounáležitost. Vědomé nemohu přesvědčit, že jsem silnější a nevědomým neumím vytvořit silnější potenciál než má planeta, abych je zmátl a donutil směřovat ke svému středu.

Nicméně by mohlo jít o dobrý test objektivity. Pokud se mi to povede zrušit, tak vím, že je to fantazie, protože silnější než planeta bych být neměl.

Pete
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 34×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pete » 11 zář 2012, 21:13

Ja mam o Cerne magii takovy nazor, ze je to cokoliv co je delano proti svobodne vuli cloveka. Napriklad pokud se za kazdou cenu snazime lecit nekoho, kdo to sam nechce a kdo si musi vyresit prvne sam karmicky problem, tak v tomto pripade bude leceni naopak spise na skodu

FTX

Příspěvekod FTX » 11 zář 2012, 21:49

Anubis píše:Nicméně by mohlo jít o dobrý test objektivity. Pokud se mi to povede zrušit, tak vím, že je to fantazie, protože silnější než planeta bych být neměl.

Už jsem se také setkal s tím, že bylo potřeba imaginovat nějaký prostor. A někdo viděl pořád tmu až do té doby než si ve své představě natahal dráty :idea: a nezmáčknul vypínač :). Ono to vypadá šíleně, ale skutečně nás velmi ovlivňuje naše okolní realita a to i při imaginacích.

Pete píše:Ja mam o Cerne magii takovy nazor, ze je to cokoliv co je delano proti svobodne vuli cloveka. Napriklad pokud se za kazdou cenu snazime lecit nekoho, kdo to sam nechce a kdo si musi vyresit prvne sam karmicky problem, tak v tomto pripade bude leceni naopak spise na skodu

Samozřejmě ano. Ale tohle všechno jsou takové "přešlapy", které se vyřeší v rámci jedné inkarnace. Pokud někdo vnímá jako absolutní autoritu Prozřetelnost tak je mu občas povoleno pomoci od utrpení i přes karmické problémy. Alespoň dočasně.
Nikdo z nás není úplně bílý ani černý a tak občas nějaký přešlap udělá. Tím se ostatně všichni učíme, jak jinak než z vlastní zkušennosti.

Anubis
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):

Příspěvekod Anubis » 12 zář 2012, 07:58

FTX píše:Už jsem se také setkal s tím, že bylo potřeba imaginovat nějaký prostor. A někdo viděl pořád tmu až do té doby než si ve své představě natahal dráty :idea: a nezmáčknul vypínač :). Ono to vypadá šíleně, ale skutečně nás velmi ovlivňuje naše okolní realita a to i při imaginacích.

Tohle jsem ale nepopisoval. Já to další prostředí neimaginuji, jen se zaměřuji na směr, kam se chci přenést. Není tam obsažena žádná touha něco vytvářet a prostředí je tak věrné, že mě někdy samotného překvapuje přesnost objektů. Často to vypadá, že vidění není omezeno fyzickým zrakem, který je schopen zaregistrovat rozdíl tuším jedné úhlové minuty. Tady vidím ostře vykreslené i vzdálené budovy. Co se týče mozku, tak ten je v tu chvíli pasivní a přijímající.

Myslím, že už mezi tím poznám rozdíl. V tmavých prostorách jsem si užil dost, i v těch, které jsou zřetelné, ale vykresleny nepřesně s nejasnými barvami. Tam je imaginace to jediné, co ten svět drží pohromadě. Je to výsledek optických cvičení 2. a 3. st., kdy je mozek silně aktivní. Astrální svět o kterém mluvím je ale projekce něčeho silnějšího. Přijdeš tam se svými schopnostmi, ale většina věcí se ti stejně nepodřídí. Můžeš zde dělat neobvyklé věci se svým tělem (levitace, psychokineze...), ale jen v určitém dosahu. Pokud chceš dělat něco dál, tak se tam musíš přenést. Ta bezradnost mě právě donutila zaměřit se na vyšší realitu, o které jsem psal na začátku.

duchykk
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
Obdrženo poděkování:

proc nejsou mezi nami

Příspěvekod duchykk » 30 zář 2012, 22:50

Napadla mě taková myšlenka,když můžeme mi se zabývat evokaci a a navšěvou astrálu,,proč se vlastně neprojevují astralni bytosti i na našem hrubohmotnem svete,zcela samovolne,i nezkusenemu cloveku okem viditelne,proste proc neovlivnuji nas svet tady na zemi,nezjevuji s ekdy se jim zachce,tak jako kdyz jdu nekam do mesta a potkam nejake pratele na ceste..,trochu vtomhle jeste tapu

Ondra
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 32×

Re: proc nejsou mezi nami

Příspěvekod Ondra » 30 zář 2012, 23:19

Ale jsou mezi námi. Jen naše vědomí je mnohdy omezené na hmotu, proto je nevidíme a neuvědomujeme si , že nás ovlivňují.

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 25×
Obdrženo poděkování: 560×

Příspěvekod Cagliostro » 02 říj 2012, 22:09

viewtopic.php?f=20&t=186

Trochu obdobné téma tady již před věky :lol: proběhlo.
Ego sum, qui sum!

Milda
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod Milda » 02 říj 2012, 22:35

Anubisi ty levitujes?

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod Cagliostro » 02 říj 2012, 23:11

Mě se zdá, že tady levituje někdo jiný a to dost vysoko.
Ego sum, qui sum!

Anubis
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):

Příspěvekod Anubis » 03 říj 2012, 11:18

Co se týče levitace, tak je tam jistá posloupnoust ve vývoji živlu vzduchu. Nejdřív je třeba se naučit létat v představách - toto se automaticky přesune do snu a létá se v nich. Pokud živel vzduchu dále sílí, tak je možné se vznášet se svým astrálním a nakonec snad i hmotným tělem. Pro mě je bariéra mezi astrálem a hmotou asi 108 kilogramová a nevím, jesli ji vůbec chci překonat. Nutno podotknout, že u mě odmalička převažoval živel ohně současně se vzduchem, takže jsem k tomu měl předpoklady. „Bohužel“ v období dospívání se začly projevovat zápasnické geny a začal jsem růst a sílet.

Nějaké náznaky létání se objevily na materiální rovině např. v chrámech Shaolinu, ale bylo současně doporučeno/vyžadováno vážit do 50 - 55 kg k mistrovskému zvládnutí této techniky. Z nějakého důvodu to byla mez, při jejímž překonání bylo létání nebo podstatné zlehčení těla mnohem obtížnější.

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod Cagliostro » 03 říj 2012, 19:07

Ego sum, qui sum!

FTX

Re: proc nejsou mezi nami

Příspěvekod FTX » 03 říj 2012, 23:33

duchykk píše:Napadla mě taková myšlenka ,proč se vlastně neprojevují astralni bytosti i na našem hrubohmotnem svete,zcela samovolne,i nezkusenemu cloveku okem viditelne,

Zkus se zamyslet, jak se průměrný člověk chová. Čumí do bedny paří a klátí. Pro mrzký zisk je ochoten a schopen zničit vše kolem sebe - myslím hlavně přírodu. Takže tím už z podstaty většinu pozitivních astrálních bytostí odpudí. No a ty negativní jsou rády, že mohou lidi ovládat a nebýt při tom viděny.

Někdy jsou opravdu bytosti viditelné třeba ve tvaru mraků. Chce se to pozorně dívat.

Milda
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod Milda » 04 říj 2012, 15:47

Cagliostro píše:http://www.youtube.com/watch?v=2L_1982yaJw&feature=related

To video moc verohodne nevypada.

A koho znas kdo levituje?

Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”