Reinkarnace
Moderátor: Cagliostro
Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
- Milda
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: —
- Obdrženo poděkování: 6×
Re: Reinkarnace
Kousek filmu s Anitou jsem si pustil.
Nic z jejich slov nedokazuje reinkarnaci.
Videla jen mnoho pribehu soucasne.
To se deje i u inkarnace a navratu zpet tedy deinkarnace.
Vsechny slunicka znaji vsechny pribehy vsech slunicek.
Navic hovori o tom ze videla budoucnost.
Budoucnost neexistuje!
Je jen pritomnost!
Ta holka je rada ze prezila a ani netusi co videla.
Ted jeste napise knizku aby zmatla dalsi ovecky.
Nic z jejich slov nedokazuje reinkarnaci.
Videla jen mnoho pribehu soucasne.
To se deje i u inkarnace a navratu zpet tedy deinkarnace.
Vsechny slunicka znaji vsechny pribehy vsech slunicek.
Navic hovori o tom ze videla budoucnost.
Budoucnost neexistuje!
Je jen pritomnost!
Ta holka je rada ze prezila a ani netusi co videla.
Ted jeste napise knizku aby zmatla dalsi ovecky.
- Ondra
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Muž
- Poděkoval(a): 7×
- Obdrženo poděkování: 32×
Ale od začátku 3/3 je to fajn...
Jinak moc nechápu, jak by dle tvého tvrzení mohl člověk říkat "viděl jsem , mé vědomí mohlo... atd" . Pokud jsi v Jednotě, tak nemůžeš nic posuzovat - vidět z pozice individuality. Jsi vším a ne jen částí, tudíž neni možné se zaměřovat na konkrétní příběhy, jsi součástí všech příběhu a to najednou. Jak by pak mohl člověk mluvit o něčem konkrétním...
Jinak moc nechápu, jak by dle tvého tvrzení mohl člověk říkat "viděl jsem , mé vědomí mohlo... atd" . Pokud jsi v Jednotě, tak nemůžeš nic posuzovat - vidět z pozice individuality. Jsi vším a ne jen částí, tudíž neni možné se zaměřovat na konkrétní příběhy, jsi součástí všech příběhu a to najednou. Jak by pak mohl člověk mluvit o něčem konkrétním...
- Milda
- mě už nikdo nezastaví

Jazyk nema vhodne slovo.
Pokud nerozumis videla, tak co treba zazila paralelne a pritom najednou zkusenosti zivotnich pribehu jinych slunicek.
Pokud slunicko -duch vyletne z tela, tak nezaziva jeste Jednotu. Tu zaziva az po navratu do slunce-boha a tam se sdili vsechny pribehy.
Napis mi v jake minute je neco zajimaveho a ja na to mrknu. Data tu chodi velmi pomalu.
Ja koukal kolem 9 az 12 minuty nez zacla popisovat svou nemoc.... to me uz nezajimalo a obtezovalo.... to je jeji soutez.
Predpokladam, ze se uzdravila zmenou sveho mysleni na pozitivni a sebelaskou a laskou k Zivotu.
Je to tam tak nejak?
To je totiz jediny zpusob jak byt zdravy.
Pokud nerozumis videla, tak co treba zazila paralelne a pritom najednou zkusenosti zivotnich pribehu jinych slunicek.
Pokud slunicko -duch vyletne z tela, tak nezaziva jeste Jednotu. Tu zaziva az po navratu do slunce-boha a tam se sdili vsechny pribehy.
Napis mi v jake minute je neco zajimaveho a ja na to mrknu. Data tu chodi velmi pomalu.
Ja koukal kolem 9 az 12 minuty nez zacla popisovat svou nemoc.... to me uz nezajimalo a obtezovalo.... to je jeji soutez.
Predpokladam, ze se uzdravila zmenou sveho mysleni na pozitivni a sebelaskou a laskou k Zivotu.
Je to tam tak nejak?
To je totiz jediny zpusob jak byt zdravy.
- Ondra
- mě už nikdo nezastaví

Milda píše:Pokud slunicko -duch vyletne z tela, tak nezaziva jeste Jednotu. Tu zaziva az po navratu do slunce-boha a tam se sdili vsechny pribehy.
S tím naprosto souhlasim.
Od 34 min mi to přijde zajímavé.
- Milda
- mě už nikdo nezastaví

Ondro
jsem trochu prekvapen co se ti zdalo v tom filmu zajimave.
Pustil jsem si to od 34.min a nic zajimaveho nebo noveho jsem tam neslysel.
Spise jen trochu naivni a frazovity vyklad neceho podobneho co ja vam tu jiz delsi dobu rikam.
Ale kdyz to rekne pripitomela americanka nebo odkud je, tak je to zajimave.
To je zajimave.
Jo a na zaver sdelila ze ji letos vyjde kniha. Hura.
To jsem ocekaval. Hned to musime po americku zpenezit.
Jo lepsi nez nova detektivka nebo horor.
Nezachytil jsem, kdy se seznamila s tim clovekem co ji napise predmluvu a co ji zrejme zmenil zivot.
Myslim ze na nem ziskala novou zavislost. Zamilovanost.
Ale to je jen ma domenka na zaver. Nechci si to zdlouhave poustet cele.
Vis kdy se s nim seznamila?
Pred tim odchodem/navratem do tela? Nebo az po nem?
jsem trochu prekvapen co se ti zdalo v tom filmu zajimave.
Pustil jsem si to od 34.min a nic zajimaveho nebo noveho jsem tam neslysel.
Spise jen trochu naivni a frazovity vyklad neceho podobneho co ja vam tu jiz delsi dobu rikam.
Ale kdyz to rekne pripitomela americanka nebo odkud je, tak je to zajimave.
To je zajimave.
Jo a na zaver sdelila ze ji letos vyjde kniha. Hura.
To jsem ocekaval. Hned to musime po americku zpenezit.
Jo lepsi nez nova detektivka nebo horor.
Nezachytil jsem, kdy se seznamila s tim clovekem co ji napise predmluvu a co ji zrejme zmenil zivot.
Myslim ze na nem ziskala novou zavislost. Zamilovanost.
Ale to je jen ma domenka na zaver. Nechci si to zdlouhave poustet cele.
Vis kdy se s nim seznamila?
Pred tim odchodem/navratem do tela? Nebo az po nem?
- Ondra
- mě už nikdo nezastaví

Však ano nic nového pod sluncem, ale je dobrý to slyšet od někoho, kdo si to prostě prožil. Já jsem k tomu vůbec nepřistupoval, tak jako , že mi to dá něco nového. Co by jsi chtěl jako slyšet, když už všechno bylo řečeno.
Hodně zajímavý třeba bylo, jakým stylem a jak rychle se uzdravila, že ji na to doktoři nedokázali odpovědět a že jeji složku symbolicky vyhodili do koše. Také je dobrá informace to, že rakovinu jí způsobil věčný život ve strachu, v obavách. atd...
Na to co se ptáš nevim, protože buď jsem to přeskočil, nebo jsem to nezaregistroval. Ve mne uvízly jen ty informace, které mi přišly dobré.
Hodně zajímavý třeba bylo, jakým stylem a jak rychle se uzdravila, že ji na to doktoři nedokázali odpovědět a že jeji složku symbolicky vyhodili do koše. Také je dobrá informace to, že rakovinu jí způsobil věčný život ve strachu, v obavách. atd...
Na to co se ptáš nevim, protože buď jsem to přeskočil, nebo jsem to nezaregistroval. Ve mne uvízly jen ty informace, které mi přišly dobré.
- DAn
- jedu jak drak

- Poděkoval(a): 42×
- Obdrženo poděkování: 49×
Pokud má někdo zájem o reinkarnaci a karmu je zajímavá kniha:
Gisela Weidner - Karma a reinkarnace.
Jinak si obecně myslím, ze nemá cenu přesvědčovat někoho o reinkarnaci (ve smyslu znovu-vtelovani jednoho ducha), zvláště pak když tomu nevěří nebo ma jinou teorii
Na základě vlastních zkušenosti mi přijde ze lidé hledají důkazy, aby mohli věřit v něco co chtějí. Chtějí se přesvědčit "zadarmo" bez vlastní zkušenosti. Je totiž těžké věřit bez důkazů a ještě těžší je dokázat se přesvědčit na základě svého vývinu.
Nicméně ať každý jde cestou která ho činí šťastným.
Sent from my MB526 Using ForumTouch for Android
Gisela Weidner - Karma a reinkarnace.
Jinak si obecně myslím, ze nemá cenu přesvědčovat někoho o reinkarnaci (ve smyslu znovu-vtelovani jednoho ducha), zvláště pak když tomu nevěří nebo ma jinou teorii
Na základě vlastních zkušenosti mi přijde ze lidé hledají důkazy, aby mohli věřit v něco co chtějí. Chtějí se přesvědčit "zadarmo" bez vlastní zkušenosti. Je totiž těžké věřit bez důkazů a ještě těžší je dokázat se přesvědčit na základě svého vývinu.
Nicméně ať každý jde cestou která ho činí šťastným.
Sent from my MB526 Using ForumTouch for Android
- Ondra
- mě už nikdo nezastaví

Milda píše:ok.
To co vam tu pisi jsem si take prozil a zustal jsem pri tom zivy a vedomy.
Však ok, já to respektuji a vážím si toho, vůbec jsem tebe a tu ženskou nesrovnával, jen jsem se prostě podíval na to video, jestli to trochu ladí s mým pojetím.
- Milda
- mě už nikdo nezastaví

Ja vim Ondro ze jsi nesrovnaval.
Ja na ten film sel znovu na tve doporuceni a protoze mnoho tvych prispevku mi rezonovalo tak jsem se podivil z ceho jsi tak nadseny, vis.
Jackietae:
A jaky mas ty nazor nebo osobni zkusenost?
A jaka cesta tebe cini stastnym?
Ja na ten film sel znovu na tve doporuceni a protoze mnoho tvych prispevku mi rezonovalo tak jsem se podivil z ceho jsi tak nadseny, vis.
Jackietae:
- verona
- už jsem tu něco zanechal

- pohlaví: Žena
- Obdrženo poděkování: 1×
Milda píše:ok.
Na rozdíl od tvého prožitku jí zůstala LÁSKA ke všemu a ke všem.
- verona

Ondra píše:Milda píše:ok.
Však ok, já to respektuji a vážím si toho, vůbec jsem tebe a tu ženskou nesrovnával, jen jsem se prostě podíval na to video, jestli to trochu ladí s mým pojetím.
Ahoj Ondro, připadá mi jako by ses Mildovi omlouval, že se ti video líbilo. Ty pocity, které jsi při něm prožíval jsou jenom tvoje, nenech si je vzít. Všichni jdeme k jednomu cíli, jediné, co nás od sebe odlišuje, je vzdálenost, kterou ještě musíme ujít. A každý z nás má pocity přiměřené té vzdálenosti, jenž nám zbývá. Někdy nás uchvacuje něco, co druhému nic neříká. Ale je to snad špatně? Samozřejmě, že ne. Je to pouze přiměřené, vzdálenosti naší cesty.
- Milda
- mě už nikdo nezastaví

verona píše:Milda píše:ok.
Mila Verono
podle ceho jsi poznala ze ji zustala Laska a me nezustala?
Podle ceho ty poznas ze nekdo v Lasce je nebo neni? Ze Lasku ma nebo nema?
Odpovez prosim.
Jeste k Anite:
(podotykam ze jsem videl 9-12min a 34min az konec)
Anita mela rakovinu diky tomu ze se nemela rada a tudis nic o Lasce nemohla vedet.
Svym zavislostem a strachum rikala CHYBNE laska.
Vsechny nemoci jsou psychosomaticke a tato take a to velmi silne.
Vsechny strachy, zavisti, zavislosti, nastvanosti atd.... se ji v tele natolik zkoncentrovaly, az se ji v tele zhmotnily a zacaly Anitu zrat fyzicky.
Jiz predtim urcite dostala od sveho tela varovne signaly a ty ignorovala.
Tato nemoc je jako znamka 5 ve skole zivota.
Absolutne svuj zivot nezvladla.
Pak na smrtelne posteli zmenila mysleni.
Impulzem zmeny mysleni mohl byt clovek ktereho potkala nebo kniha kterou ji nekdo dal.
(Mozna v tom figuruje ten clovek ktery bude psat predmluvu k jeji knize. Myslim ze ma na nem zavislost, ktere vy smrtelnici rikate zamilovanost
Zazila vymisteni ducha z tela spolu s klinickou smrti tela.
Stihla se vratit.
Telo se uzdravilo a lekari zvolali zazrak.
Takovychto pripadu je na svete jiste vice. Anita neni zazrak.
Anita dostala druhou sanci.
Potud je to klasicky pribeh.
Co ja kritizuji je, ze tato zena, ktera ma z predmetu zivot 5ku ted bude poucovat o zivote stada ovecek.
Anita ma plnou pusu Lasky, ale rozhodne ji nevyzaruje.
Mluvila neurcite, ve frazich jako by ji to nekdo pripravil a ona se to naucila. Opakovala se a mluvila o lasce a pomoci.
Citil jsem zmatenost a zavislost-zamilovanost.
Necitil jsem z ni Stesti, Zdravi a ani Lasku.
Kdyz v jednom rozhovoru v TV, ktery slouzi jako marketingovy tah pri podpore prodeje jeji knihy, rekne 20x Laska, tak to nic neznamena.
Mozna to zmate nektere ovecky a pujdou si knihu koupit.
Ondra
se mi neomlouval a rozhodne ani nemel zadny duvod.
- DAn
- jedu jak drak

- Poděkoval(a): 42×
- Obdrženo poděkování: 49×
Milda píše:Jackietae:
Já mám názor (nikoliv osobní zkušenost), že reinkarnace a karma existuje od doby co existují lidé. No a mě osobně činí štasným moje cesta, kterou však velice zásadní měrou ovlivnilo dílo Františka Bardona
- verona

Milda píše:verona píše:Milda píše:ok.
Mila Verono
podle ceho jsi poznala ze ji zustala Laska a me nezustala?
Podle ceho ty poznas ze nekdo v Lasce je nebo neni? Ze Lasku ma nebo nema?
Odpovez prosim.
Ahoj Mildo, těžko vysvětlit někomu, kdo nikdy neochutnal sladký, jak vlastně sladký chutná. Z Anity cítím lásku, z tebe sebelásku. Kdybys lásku měl, jak bys mohl o ní říct, že je to nějaká připitomělá američanka. Proč soudíš někoho, koho ani neznáš? Odpověz mi. Možná bys jí mohl napsat a vysvětlit jí, že to co viděla vlastně neviděla, to co cítila, že vlastně necítila .... Možná by ocenila tvé úžasně hbité a velké ego.
Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”