Strach na některých místech

Moderátoři: Cagliostro, Anubis

verona
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
pohlaví: Žena
Obdrženo poděkování:

Re: Strach na některých místech

Příspěvekod verona » 09 lis 2012, 21:15

A teď já...... :P Asi před dvaceti lety jsme koupily dům v jižních čechách. Původní majitelé si ponechali tři měsíce na vystěhování. Ovšem pan prodávající to nemohl zřejmě strávit a než jsme se nastěhovali my, pán se ve stodole oběsil.
První půl rok se nic zajímavého nedělo, ale pak se sem tam v domě začalo ozývat slabé ťukání, po čase silnější bouchání, kroky na půdě a různý rachot, který neustále zesiloval intenzitu. Nemůžu říct, že bychom se báli, jako zarytí materialisté jsme vždy našli nějakou teorii, kterou se vše zdánlivě vysvětlilo. Vše vyvrcholilo tím, že mě to začalo napadat fyzicky. Protože to nepřestávalo ani po provedených stavebních úpravách, které jsme provedli na půdě i ve sklepě, po deseti letech jsme dům prodali a koupili jsme rujny starého mlýna v západních Čechách a začali jsme stavět v domění, že už bude konečně klid. Věřte nevěřte, klid nebyl. Sice mě už nikdo nenapadal, žádné bouchání se také neozývalo, ale jeden stín jakoby z mlhy se pohyboval neustále v naší blízkosti. Navštívili jsme starousedlíky a nenápadně jsme vyzvídali co že jsme to vlastně koupili za mlýn. Co jsme se dověděli? " na tom vašem mlejně někdo zastřelil mlynářku ......". Bylo tu několik tzv. odborníků na par. jevy. Asi po sedmi letech to přestalo, když se zapojil i pan místní farář. Jestli tomu někdo z nich pomohl, nevím. Ale v jižních čechách se to děje dodnes, kontaktoval nás současný majitel, který to při koupi domu považoval za historky. Ale jedno plus jsem si z toho odnesla. Už nejsem zatvrzelý materialista. :P

Zpět na “Archiv, neaktivní témata..”