Reinkarnace
Moderátor: Cagliostro
Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
- mek onder
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Muž
- Poděkoval(a): 256×
- Obdrženo poděkování: 352×
Re: Reinkarnace
Krásně vedený rozhovor
jsem rád,že je tady někdo i empatický a slušně vede i takto názorově rozdílný dialog. 
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.
- Milda
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: —
- Obdrženo poděkování: 6×
Mila Verono
ja sladke znam, koupu se v nem, jim ho kazdy den a od roku 2010 ho produkuji a lide ke me chodi pro pridavek.
Kdybych te nekdy objal a ty by jsi se na chvili uvolnila, tak bys poprve ucitila Lasku.
Zrejme ted nad mymi slovy jen odmitave kroutis hlavou.
To nevadi.
Jsem tad, ze ze me citis mou sebelasku.
Jen ten kdo se ma rad na prvnim miste muze diky sebelasce poznat Lasku bezpodminecnou.
Sebelaska te naplni Laskou a ta pozdeji zacne pretekat z tebe do tveho okoli, na jine lidi.
Vice najdes zde: http://forum.bilimagove.cz/showthread.php?tid=401
Proc pripitomela americanka?
Jeji vlastni slunicko ji dalo 5ku ze zivota.
Dostala sanci na reparat.
Zatim nic nepochopila a uz to bezi prodat v knize lidem a do tv udelat reklamu sve knize.
Jestli ty z ni citis Lasku a stesti a pohodu a vyrovnanost a svobodu, tak ja ne.
Ja slysim fraze, umely rozhovor na tema, kteremu ani jedna nerozumi.
Litost nad nekym je jen hloupy projev hrube neucty ke svobodne vuli a individualni zkusenosti jineho bozskeho ja.
Pokud nekdo ve svych vetach hojne pouziva slovo Laska a pomoc bliznim, tak to neznamena ze poznal Lasku.
Domluvil jsem.
ja sladke znam, koupu se v nem, jim ho kazdy den a od roku 2010 ho produkuji a lide ke me chodi pro pridavek.
Kdybych te nekdy objal a ty by jsi se na chvili uvolnila, tak bys poprve ucitila Lasku.
To nevadi.
Jen ten kdo se ma rad na prvnim miste muze diky sebelasce poznat Lasku bezpodminecnou.
Sebelaska te naplni Laskou a ta pozdeji zacne pretekat z tebe do tveho okoli, na jine lidi.
Zatim nic nepochopila a uz to bezi prodat v knize lidem a do tv udelat reklamu sve knize.
Jestli ty z ni citis Lasku a stesti a pohodu a vyrovnanost a svobodu, tak ja ne.
Litost nad nekym je jen hloupy projev hrube neucty ke svobodne vuli a individualni zkusenosti jineho bozskeho ja.
Pokud nekdo ve svych vetach hojne pouziva slovo Laska a pomoc bliznim, tak to neznamena ze poznal Lasku.
Domluvil jsem.
- verona
- už jsem tu něco zanechal

- pohlaví: Žena
- Obdrženo poděkování: 1×
Milda píše:Mila Verono
To nevadi.
Domluvil jsem.
Milý Mildo, pro množství slov o sobě ti unikla moje otázka. Proč soudíš někoho, koho ani neznáš? Odpověz prosím. Děkuji.
- Milda
- mě už nikdo nezastaví

Mila Verono
Ma odpoved byla pod recnickou otazkou:
"proc pripitomela americanka?"
Nebudu to sem kopirovat znovu, ale pokud opravdu stale nerozumis rozumem ani to necitis intuici, tak doplnuji:
Kdyz poznas dokonale sebe a kdyz dojdes urciteho stupne poznani, tak poznas i muzes soudit (ve smyslu posuzovat) kohokoliv.
Plati nepsane Bozi zakony, ktere, pokud je poznas ti odpovedi prinesou.
Ja, ty i Anita jsme jen jiny Ja.
Podle nasledku muzes odhalit pricinu.
Kdyz znas pricinu muzes odhadnout nasledek.
Vetsina z lidi jsou jeste deti, ktere si namluvily, ze od 18ti let jsou dospeli.
Dospelost se nehodnoti vekem lidskeho tela.
Pri pohledu na Anitu, pozorovani reci jejiho tela, poslouchanim obsahu i formy jejich slov, pri intuitivnim citeni jejiho vyzarovani a pri spojeni s mymi zkusenostmi a poznanim ji mohu vystavit posudek i s podpisem.
Doufam, ze z tebe nemluvi potrefene ego a hloupa zenska solidarita.
Ma odpoved byla pod recnickou otazkou:
"proc pripitomela americanka?"
Nebudu to sem kopirovat znovu, ale pokud opravdu stale nerozumis rozumem ani to necitis intuici, tak doplnuji:
Kdyz poznas dokonale sebe a kdyz dojdes urciteho stupne poznani, tak poznas i muzes soudit (ve smyslu posuzovat) kohokoliv.
Plati nepsane Bozi zakony, ktere, pokud je poznas ti odpovedi prinesou.
Ja, ty i Anita jsme jen jiny Ja.
Podle nasledku muzes odhalit pricinu.
Kdyz znas pricinu muzes odhadnout nasledek.
Vetsina z lidi jsou jeste deti, ktere si namluvily, ze od 18ti let jsou dospeli.
Dospelost se nehodnoti vekem lidskeho tela.
Pri pohledu na Anitu, pozorovani reci jejiho tela, poslouchanim obsahu i formy jejich slov, pri intuitivnim citeni jejiho vyzarovani a pri spojeni s mymi zkusenostmi a poznanim ji mohu vystavit posudek i s podpisem.
Doufam, ze z tebe nemluvi potrefene ego a hloupa zenska solidarita.
- verona

... kdyz dojdes urciteho stupne poznani, tak poznas i muzes soudit (ve smyslu posuzovat) kohokoliv.
Ahoj Mildo, já tě prostě miluju. Mohl bys mi prosím, upřesnit, který to je ten určitý stupeň o kterém se zmiňuješ? Děkuji.
Ahoj Mildo, já tě prostě miluju. Mohl bys mi prosím, upřesnit, který to je ten určitý stupeň o kterém se zmiňuješ? Děkuji.
- Milda
- mě už nikdo nezastaví

Ahoj Verono
jsem rad ze me milujes. Ja jsem totiz jiny ty.
Ma Laska se projevuje tim, ze vam ukazuji jasny a zretelny nezkresleny pohled na zivot.
Svuj zivot muzete prozit s Laskou a v Lasce nebo pokracovat v egohrach ktere vas naucili vasi rodice a spolecnost.
Ti vam jen predali dedicny hrich, aniz by o tom vubec vedeli.
Dali vam pojist ze Stromu poznani dobreho a zleho.
Ja vam radim ochutnat ze Stromu Zivota.
Dlouze jsem premyslel jak oznacit stupen poznani, ktery ti umozni nahlizet jinyma ocima a spravne anylyzovat cokoliv a kohokoliv.
Tento stupen musim nazvat Osviceni Pravdou.
Po dosazeni tohoto stavu, kdy se ti propoji logika a intuice, rozum a moudrost, znas vsechny odpovedi a dokazes lehce odlisit zrno od plev.
jsem rad ze me milujes. Ja jsem totiz jiny ty.
Ma Laska se projevuje tim, ze vam ukazuji jasny a zretelny nezkresleny pohled na zivot.
Svuj zivot muzete prozit s Laskou a v Lasce nebo pokracovat v egohrach ktere vas naucili vasi rodice a spolecnost.
Ti vam jen predali dedicny hrich, aniz by o tom vubec vedeli.
Dali vam pojist ze Stromu poznani dobreho a zleho.
Ja vam radim ochutnat ze Stromu Zivota.
Dlouze jsem premyslel jak oznacit stupen poznani, ktery ti umozni nahlizet jinyma ocima a spravne anylyzovat cokoliv a kohokoliv.
Tento stupen musim nazvat Osviceni Pravdou.
Po dosazeni tohoto stavu, kdy se ti propoji logika a intuice, rozum a moudrost, znas vsechny odpovedi a dokazes lehce odlisit zrno od plev.
- Adam
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 488×
- Obdrženo poděkování: 362×
verona píše:Ahoj Mildo, já tě prostě miluju. Mohl bys mi prosím, upřesnit, který to je ten určitý stupeň o kterém se zmiňuješ? Děkuji.
Tak já mám dojem, že Mildu už jsme si tady zamilovali víceméně všichni, a trvalo to jenom pár měsíců, jeho vhled tě dříve či později odzbrojí a zůstane jenom láska...
Mildo, IN LAK ECH!
Nejsem ani duše, ani tělo, nesmrtelný duch-JÁ jsem,
jsem pouhý svědek tohoto bytí...
jsem pouhý svědek tohoto bytí...

- verona

Adam píše:verona píše:Ahoj Mildo, já tě prostě miluju. Mohl bys mi prosím, upřesnit, který to je ten určitý stupeň o kterém se zmiňuješ? Děkuji.
Tak já mám dojem, že Mildu už jsme si tady zamilovali víceméně všichni, a trvalo to jenom pár měsíců, jeho vhled tě dříve či později odzbrojí a zůstane jenom láska...![]()
Mildo, IN LAK ECH!
- Tomáš
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 93×
- Obdrženo poděkování: 43×
Milda píše:...Vice najdes zde: http://forum.bilimagove.cz/showthread.php?tid=401 ...
Milý Mildo. Po přečtení pár komentářů jsem vážně v údivu.
Ono myslet jen na to co chceš vyžaduje roky tvrdé práce, což ta nebohá duše, které vnutkáváš svou pravdu jistě nemá.
Jak už jsem psal. Většinu věcí si musí dotyčná osoba prostě prožít, špatné věci nevyjímaje. Tím myslím i sebe a nikdo mě a komukoli jinému nepomůže. Musím si pomoci sám jako kdokoli jiný. Navíc pokud si tak vyspělí jak o sobě tvrdíš, tak by si měl chápat, že když nezasvěcené osobě začneš vyprávět o sebelásce a absolutní lásce, tak to asi jen tak nepochopí. Musíš přeci začít u toho, že jí vysvětlíš naprosté základy, popř. vysvětlíš svůj vlastí postup. Všichni nejsou tak daleko jak ty tvrdíš, že jsi.
P.S. Ten, kdo oplývá láskou, tak se nemůže nikdy naštvat nebo se snad mýlím?
Hospodin je tvůj ochránce, Hospodin je ti stínem po pravici.
Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”