Rok 2012 a co dál...

Moderátoři: Cagliostro, Anubis

Michal
vášnivý přispivatel
vášnivý přispivatel
pohlaví:
Poděkoval(a): 24×
Obdrženo poděkování: 37×

Re: Rok 2012 a co dál...

Příspěvekod Michal » 28 dub 2013, 20:00

Ondra píše:

Duševní a duchovní tělo podle popisu, který jsem tu prezentoval mají vlnovou délku kratší než jsou nejmenší hmotné částice. Hmotnost tedy nebude patřit k jejich charakteristikám. Popis pomocí vlnění je jenom jeden pohled, můžu v tom vidět libovolné abstraktní vyjádření. Takhle to pouze některým lidem dává smysl a uklidňuje to jejich nervový systém. Třeba mně, pokud cítím různé vibrace z proudění energie po těle, můžu posoudit, jestli jsou hrubější nebo jemnější podle mé předchozí zkušenosti s energií. Pokud budeš mít jiné vysvětlení pro to, jak funguje svět kolem nás, které bude popisovat všechny jevy v něm se vyskytující, tak pro to můžeš mít jiné označení, které tobě dává smysl. Jenom jsem chtěl vyjádřit, že tyto pohledy budou ekvivalentní.

Jako příklad můžu uvést jeden směr léčitelství, který se u nás vyskytuje. Založila to jedna paní, která sama popisuje své zasvěcení anděly a jinými bytostmi, které jí přímo radily co a jak má dělat. Dále sama aktivně pomáhá v zasvěcování dalších lidí a také využívá kyvadla jako nástroje například pro vyčíslení karmy nebo různých parametrů v různých částech těla. Dokonce tím u svých studentů vyčísluje jejich víru v Boha. To ovšem může být třeba vyčíslení klidu mysli, který by měl být následkem toho, že se naprosto oddávám tomu, co se kolem děje (nejsem schopen posoudit, pouze mě to teď napadlo). Osobně mi příšlo zajímavé, že v tomto směru i v několika dalších jsem narazil na reprezentaci celkové energie těla potřebné pro provádění léčení. Ve všech těchto směrech byla uvedena hodnota 140 %.

Provádění jakékoli diagnostiky pomocí kyvadla je pouze vyčíslení intuice. Proudí od vrchu dolů, přes univerzální informační pole.

Ondra
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 32×

Re: Rok 2012 a co dál...

Příspěvekod Ondra » 28 dub 2013, 21:29

Tak to jo, pokud jde pouze jen o "uchopení" v tomto světě, tak pak s tím souhlasím. Poslední odstavec je super. Diky

Zpět na “Archiv, neaktivní témata..”