Undina Solilae nebo Salilae nejsem si jist

Pete
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 34×
Kontaktovat uživatele:

Re: Undina Solilae nebo Salilae nejsem si jist

Příspěvekod Pete » 25 čer 2013, 15:09

Ondra: sak ja to neberu jako trest tech zivelnych bytosti, ze jsou tu.. bohuzel se uz nenavraci k Bohu, bud rozplynou, nebo nezemrou a pokracuji v cinnosti.. takze toto beru jako akt jejiho vysvobozeni, konecny navrat k Bohu za jeji sluzby

Marvin: vnitrni smysly mam (na dnesni dobu) pomerne rozvinute.. takze dokazu rozeznat "zle od dobreho" (fuj to jsou spatna slova pro to).. navic tam byla ta energie lasky, takze nebyl pouze jeji narust..

At si myslite cokoliv, ja uz jsem Solilae poznal a vy ne, a dle jeji energie, jejiho chovani atd.. soudim, ze to se mnou nemysli spatne, a nechtela by me "spoutat" k zivlu vody po me smrti.. mno mozna se mylim cas ukaze.. kazdopadne je to moje volba

jinak trpelivy a rozvazny jsem, alespon zatim.. nijak se do toho nehrnu, nekdy v budoucnu za par mesicu .. :)

marvin
Administrátor
Administrátor
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 586×
Obdrženo poděkování: 888×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod marvin » 25 čer 2013, 15:13

Každopádně stále zůstává otázkou, jestli je to opravdu Undina a nebo jen výplod Tvé fantazie : ) (či jiné podstaty)..
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.

Pete
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pete » 25 čer 2013, 15:39

To si nemyslim, vzhledem ze 3/6 lidi s ni dokazou mluvit a 1 videl jeji obrys a citel jako by pritomnost dalsiho cloveka..

navic jsme se s kamosem shodli v 4-5 vecech, takze to nemohl byt vyplod nasi fantazie.. shodli jsme se v tom ze je undina, ho prvne napadlo jmeno Silalae a me potom Salilae a potom Solilae.. kamos se ptal jestli se jmenuje Silalae - odpovedela ze ne, Salilae - taky ne, az na Solilae ano.. a mi to same.. shodli jsme se taky presne kdy vyndat kristal z vody, kdy rekla dost, kdy mela dostatek energie

Ondra
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 32×

Příspěvekod Ondra » 25 čer 2013, 15:47

Pete píše:Ondra: sak ja to neberu jako trest tech zivelnych bytosti, ze jsou tu.. bohuzel se uz nenavraci k Bohu, bud rozplynou, nebo nezemrou a pokracuji v cinnosti.. takze toto beru jako akt jejiho vysvobozeni, konecny navrat k Bohu za jeji sluzby

To by mohla být docela zajímavá otázka přímo pro ní. Osobně si totiž myslím, že to je jinak.

Pete
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pete » 25 čer 2013, 16:01

Ondra píše:
Pete píše:Ondra: sak ja to neberu jako trest tech zivelnych bytosti, ze jsou tu.. bohuzel se uz nenavraci k Bohu, bud rozplynou, nebo nezemrou a pokracuji v cinnosti.. takze toto beru jako akt jejiho vysvobozeni, konecny navrat k Bohu za jeji sluzby

To by mohla být docela zajímavá otázka přímo pro ní. Osobně si totiž myslím, že to je jinak.

Osobne, jak jsem se vyjadril, se priklanim k AC.

Ted jsem se v duchu ptal Solilae.. zda jdou takove zasnoubene (nikoliv pakt) do nebe zivelne bytosti.. rekla ze ano.. ale jenom pokud sou verne a slouzi svemu panovi, Otci, Mágovi

Tvrdila mi, ze pakt a zasnoubeni neni to same

Navic jak jsem rekl, pokud bych s ni sepsal "pakt" nebo "manzelskou smlouvu" nazvyjete to jakkoliv, tak pokud si urcim svoje podminky, a ona musi urcit vsechny svoje.. po uzavreni uz nejde nic pridat odebrat..

Zeptal jsem se Solilae
"Podepises ze nemusim jit po smrti do tve sfery, pokud nebudu chtit ?"
"Bez problemu" a pak jsem jeste slysel "Neudelala bych ti nic co by ti ublizilo"

Takze, pokud je to ochotna podepsat, tak jak jinak me muze obelhat ? Smlouva plati, neda se zrusit, takze bych do vodni sfery nesel po smrti.. (jedine kdybych se tam chtel podivat)

Ondra
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 32×

Příspěvekod Ondra » 25 čer 2013, 16:28

Já nic proti tomu kontaktu nemám. Psal jsem na začátku, že super. Jestli se s ní zasnoubíš, nebo jánevim co ještě, je čistě tvoje věc. Jsem rád že se ti to podařilo.
Též jsem obdržel různé volací znaky, ale prostřednictvím mentální cesty, nejednalo se o démony ani živlové bytosti. Výsledkem je obohacení tvé bytosti o kvalitu s kterou jsi přišel do kontaktu....

Lumpino
jedu jak drak
jedu jak drak
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 41×

Příspěvekod Lumpino » 25 čer 2013, 21:11

Tedy, něco o onom "navracení k Bohu" jsem zahlédl v knize Abbého Montafaucona de Villars, Hrabě de Gabalis. Vyšlo před WWII v překaldu Karla Weinfurtera. Jinde jsem nic podobného nezaregistroval.

Na druhé straně podle východních duchovních systémů (Hinduismus, Taoismus, .....) či systémů starověkých (pro příklad pohanské Řecko a Řím) mají ony živlové bytosti, najády a další, stejnou nesmrtelnou duši jako kterákoliv jiná živá bytost. Takže otázka zní, jaká je realita. :?:

Jinak, proč jsem se vložil do této diskuze. A uvedl jsem v předchozích příspěvcích věci zdánlivě málo související s tématem. Podle východních a starověkých nauk člověk ketrý se obrací na takové nějaké bytosti (jedno jaké) se k nim blíží a může v dalším životě, podle některých východních názorů za určitých pomínek již v tomto, přejít mezi ně a stát se jedním - jednou z nich. To byl třeba i účel antických mystérií, Dionýsových, Isidiných a mnoha dalších, aby adepti přešli v dalším životě mezi ně a nesdíleli osud obyč. smtelníků.

dar
jedu jak drak
jedu jak drak
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod dar » 26 čer 2013, 00:16

Pete píše: jinak trpelivy a rozvazny jsem, alespon zatim.. nijak se do toho nehrnu, nekdy v budoucnu za par mesicu .. :)

Tvůj druhý a třetí příspěvek v této diskuzi nejsou zrovna příkladem trpělivosti a rozvážnosti.

Pete píše: Tvrdila mi, ze pakt a zasnoubeni neni to same

Zeptal jsem se Solilae
"Podepises ze nemusim jit po smrti do tve sfery, pokud nebudu chtit ?"
"Bez problemu" a pak jsem jeste slysel "Neudelala bych ti nic co by ti ublizilo"

Tohle má výpovědní hodnotu asi jako.. když ti agent z Providentu říká, že jejich půjčka je výhodná a skvělá :D
Představa, že co pochází z duchovních sfér je nutně pravdivé a nelže to je neskutečná naivita.

Několik lidí ti zde nabídlo své rady a názory a všechny námitky popíráš, pak si tedy kladu otázku, proč takovou diskuzi vůbec vyvoláváš. Na prosazování pravdy svého "božského" EGA jsou tu jiní machři.

Veškeré poznání a výhody, které ti může undina nabídnout jsou ti přístupné i jinými cestami - co si od toho slibuješ? Z jaké pohnutky tě napadlo zasnoubení?
Třetí oko není prdel, zkuste ho aspoň občas použít.

Ankhur
Administrátor
Administrátor
Poděkoval(a): 48×
Obdrženo poděkování: 38×

Příspěvekod Ankhur » 26 čer 2013, 08:28

Pete píše:...

Bedlivě zkoumej, co k Tobě mluví. Osobnost, mysl a jemnější složky mají spoustu vrstev a často nemusí být jasné a zřetelné, co k Tobě vlastně mluví a co se kam promítá.

Každé okouzlení něčím je jen okouzlení a jednoho dne zmizí.
Polož si upřímně otázku, jaký je smysl Tvého hledání.
Poznávat hloubku svého bytí a směřuješ k tomu nebo jsi spíš okouzlen (a zastaven) "zázraky"?
Není to o tom, co chceš, je to o tom, co skutečně uděláš.

marvin
Administrátor
Administrátor
Poděkoval(a): 586×
Obdrženo poděkování: 888×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod marvin » 26 čer 2013, 08:56

dar píše:Představa, že co pochází z duchovních sfér je nutně pravdivé a nelže to je neskutečná naivita.

Pete, pokud je to opravdu Undina, či jakákoliv ne-lidská bytost, nepřiřazuj ji lidské charakteristiky. Za prvé - lež/pravda - oni(ony) ji nemusí posuzovat stejně jako ty. Dále - motivy - nemusí mít stejné jako si myslíš, že mají. Co je pro ni považování že je dobré pro Tebe, že by ti neublížilo, může být chápáno a vnímáno v jejím smyslu - třeba otroctví vodní říši může být "dobré" pro Tebe.. chápeš? Ono ti to "neublíží", tak jak si myslí ona..

dar píše:Několik lidí ti zde nabídlo své rady a názory a všechny námitky popíráš, pak si tedy kladu otázku, proč takovou diskuzi vůbec vyvoláváš. Na prosazování pravdy svého "božského" EGA jsou tu jiní machři.

Já rozumím (nebo si myslím, že rozumím) proč tahle "diskuze" je. Pete má radost.. přirozeně..proč také ne.. něco objevil, je to nevšední, je tam nadšení. Je to něco nového, něco co "nemá" každý, něco co se nabízí.. já tomu rozumím. Soucítím s Tebou..

Ale.. pokud si někdy četl alespoň trochu budhismu nebo jiné "mystiky" - pak dej na prosím na rady Ankhura a ostatních zde.. zážitky, prožitky, nadšení, zázraky a jiné nevšední věci ..opadnou.. jsou jenom lákáním, není to pravý účel ..

Napsal jsi to zde, aby ses podělil o své zážitky. Je to pěkné, děkujeme Ti. Zároveň jsi se však vystavil "kritice" ( ne nutně v negativním smyslu) a potom alespoň zvaž zde nabízené rady. Už to, že jsi sem napsal, něco znamená. Tyhle věci nemusí být tak jednoduché, přímočaré a snadné jak se jeví na 1.pohled. Určitě je hodně lidí, co na to "doplatilo" (ale pokud tak měli naplnit svůj osud..)

Ještě jsem chtěl dodat, že k vodním bytostem může nejvíc říce asi W.Mistele. Zkus prosím trochu pročíst jeho web, nebo alespoň tento odkaz http://www.williammistele.com/videopoems.html

Škoda, že už nedokážu najít jednu povídku, byla to krásná ukázka toho, jak svět těchto vodních bytostí funguje. Myslím, že tam figurovala jedna z Královen Undin - a v příběhu šlo o to, že postupně lákala velmi mocné a silné mágy, kterým se nikdo v lidské říši nebyl schopen rovnat ani postavit. Ale pokaždé je zlákala do moře a oni absolutně propadli její neskonalé a nezměrné magické lásce a přitažlivosti. Měj prosím na paměti, že undiny ZTĚLESŇUJÍ přitažliovost. Voda = magnetismus, emoce, empatie. Příběh pokračuje tak, že Královna nemá žádné úmysly - ona pouze dělá to co je. Není to člověk, nemá lidské motivy, záměry, ambice. Nesnaží se o nic. Ona prostě je dokonalá magická empatie. Tvoje undina je její zlomek, aspekt, cokoliv budeš chtít, ale je stále vodní princip magické přitažlivosti.

Mám pocit, že v Tobě probouzí naprosto stejné (po)city jako v tom příběhu. Láká Tě, hřeje Tě, dělá Tě šťastným..jako všechny ty mágy v příběhu..nakonec všichni vstoupili do moře a stali se součástí vodní říše kde ji s neskonalou láskou a radostí sloužili až za hrob svých vlastních dní.. Nehledej v tom smysl. Je to zákon. Takto vnímám že je to nastaveno.. skoro jako sirény, s tím, že ty jsou asi mnohem více destruktivní, a asi jenom berou.. Undiny Tě mohou obohatit, ale neměl by jsi si s nimi zahrávat.
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.

Pete
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pete » 26 čer 2013, 09:02

Ankhur píše:
Pete píše:...

Bedlivě zkoumej, co k Tobě mluví. Osobnost, mysl a jemnější složky mají spoustu vrstev a často nemusí být jasné a zřetelné, co k Tobě vlastně mluví a co se kam promítá.

Každé okouzlení něčím je jen okouzlení a jednoho dne zmizí.
Polož si upřímně otázku, jaký je smysl Tvého hledání.
Poznávat hloubku svého bytí a směřuješ k tomu nebo jsi spíš okouzlen (a zastaven) "zázraky"?

Nejsem ji "okouzlen" i kdyz jsem z pocatku byl

Beru to tak, ze diky zivelnym bytostem a jednotlivym zivlum (v tomto pripade vody) poznam lepe Boha, Bozske stvoreni a i sebe

Jinak ano, vyvolal jsem diskuzi, to ale neznamena ze nemam na to vlastni nazor, ktery jsem jiz zde sdelil. Az casem se ukaze, kdo mel pravdu a kdo ne, a bud zaplacu nebo se budu radovat. To uz je moje cesta ;)

MARVIN: dekuji za prinosny prispevek, mystice a Buddhismu jsem se zacal zajimat pred magii, takze neco o tom vim.

Ale furt se dovolavam na jednu vec - pokud se mnou Undina sepise smlouvu, nesmi ji porusit. Samozrejme ze pouhy slib nic neznamena, ale smlouva v paktu (ja to radsi nazyvam manzelstvim) tak smlouva je nemenna ! Jak Bardon psal, cokoliv co je uvedeno v smlouve paktu musi byt dodrzeno a neexistuje cesty zpet, tudiz podle toho soudim ze me Undina do jeji sfery nechce vlakat (i kdyz by teoreticky mi to mohla slibit, abych s ni pak nesepisoval smlouvu o tom, ze nepujdu do dane sfery.. ano takto by me mohla obelhat, ale pokud podepise smlouvu, nemyslim si ze by ji mohla porusit)

Pete
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pete » 26 čer 2013, 14:53

Ted me napadlo, svadba jde s vice bytostmi.. co kdyz se zasnoubim s Undinou Salamandrem Gnomem a i Sylfou , do ktere sfery pak pujdu he ? Jak rikam toto neni pakt.. hermeticka svadba jde s vice bytostmi naraz (potvrzeno Solilae a Aleisterem Crowleyem) takze Mág by se musel rozctvrtit a jit do vsech 4 zivelnych sfer naraz :D

beo
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 21×
Obdrženo poděkování: 54×

Příspěvekod beo » 26 čer 2013, 14:58

Pete píše:Ted me napadlo, svadba jde s vice bytostmi.. co kdyz se zasnoubim s Undinou Salamandrem Gnomem a i Sylfou , do ktere sfery pak pujdu he ? Jak rikam toto neni pakt.. hermeticka svadba jde s vice bytostmi naraz (potvrzeno Solilae a Aleisterem Crowleyem) takze Mág by se musel rozctvrtit a jit do vsech 4 zivelnych sfer naraz :D

Ty speciálně půjdeš postupně, tedy 300let tam a 300 zase jinde :) Máš to jak v USA, tresty se Ti sečtou :)
"Duchu Boží, dej nám sílu růst, tak jako strom, Tvojí mocí v dobrém růst, své dary daruj nám...."

Pete
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pete » 26 čer 2013, 15:08

beo píše:
Pete píše:Ted me napadlo, svadba jde s vice bytostmi.. co kdyz se zasnoubim s Undinou Salamandrem Gnomem a i Sylfou , do ktere sfery pak pujdu he ? Jak rikam toto neni pakt.. hermeticka svadba jde s vice bytostmi naraz (potvrzeno Solilae a Aleisterem Crowleyem) takze Mág by se musel rozctvrtit a jit do vsech 4 zivelnych sfer naraz :D

Ty speciálně půjdeš postupně, tedy 300let tam a 300 zase jinde :) Máš to jak v USA, tresty se Ti sečtou :)

Myslim ze Aleister Crowley byl slusny Mág, a učite by to nenazval (Hermetickou) svadbou a né Paktem ! Na nic takového neupozornoval a myslim si, ze clovek jeho formatu by to mel vedet

Navic Bardon mluvi o PAKTECH a NIKOLIV O SVADBE ! Navic mluvi, ze pri paktu nebo pri evokovani jedne a te same bytosti se blizime do jeji sfery.. jenomze kdyby mel clovek 4 svadby, nebo 1 (undinu) a stretaval se casto i s zbylymi 3 zivelnymi bytostmi, tak by byl VYROVNANY a nesel by do zadne sfery

Todle sice Bardon nezminuje, mozna proto ze nechtel aby se lidi zasnoubili se 4 mi bytostmi, ale prozkoumali jich treba 20 ,100 , tisice..

Arex
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 177×
Obdrženo poděkování: 1116×

Příspěvekod Arex » 26 čer 2013, 15:40

Pete píše:Ted me napadlo, svadba jde s vice bytostmi.. co kdyz se zasnoubim s Undinou Salamandrem Gnomem a i Sylfou , do ktere sfery pak pujdu he ?

Nikam nepůjdeš, zůstaneš sedět tady. Smlouvou se všemi čtyřmi živly naráz na sebe vezmeš obrovské množství práce (obrovský dluh), čímž si zablokuješ cestu k pátému elementu a tím i další evoluci. Stane se z Tebe "přetopený kotel", který zdola pálí jeho životní síly, všechno v něm vře a nahoru zatím nesmí. Tvá pozornost bude těkat od jedné sféry ke druhé; pod tímto tlakem se z Tebe postupně začne vytrácet radost a nakonec podlehneš tomu živlu, který přirozeně převládá ve Tvé povaze.

Otázka je, jestli mi to budeš věřit, když nejsem undina. :)
„Srdce, buď statečné a spěj vpřed!“, tak volají všichni, kdož jsou sklíčeni smrtelností. Tak zní heslo zasvěcenců zanícených touhou po Absolutnu a stoupajících po žebříku Poznání. Ale až v soutěsce mezi obočím rozzáří se Světlo jako plamen blesku!

Zpět na “Evokace”