Undina Solilae nebo Salilae nejsem si jist

Pete
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 34×
Kontaktovat uživatele:

Re: Undina Solilae nebo Salilae nejsem si jist

Příspěvekod Pete » 28 čer 2013, 15:20

Arex: knihy budou z velke casti dilo zivelnych bytosti - tudiz ne moje, a k tomu nemusim vedet prakticky nic o Magii, jenom jak komunikovat s bytostmi.. takze mnou budou polozene otazky a budu se ptat bytosti, ktere na jednotlive veci budou odpovidat ci pouze diktovat mi texty do knihy..

Jinak i kdyz jsem skoro nekomunikoval s bytostmi, magii a mystice se venuju dobrych 5-6 let

Arex
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 177×
Obdrženo poděkování: 1116×

Příspěvekod Arex » 28 čer 2013, 15:47

Pete: Živlove bytosti neznají ani sloh, ani svůj přesný vztah k ostatním sférám. Syntéza je vždy na člověku. Kdyby to tak nebylo, knihy o magii by psaly přímo undiny a ne my, lidé.
Aby ten spis pak nebyl jen pro undiny...
„Srdce, buď statečné a spěj vpřed!“, tak volají všichni, kdož jsou sklíčeni smrtelností. Tak zní heslo zasvěcenců zanícených touhou po Absolutnu a stoupajících po žebříku Poznání. Ale až v soutěsce mezi obočím rozzáří se Světlo jako plamen blesku!

Pete
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pete » 28 čer 2013, 15:57

Myslim si, ze to nebude problem, kdyz sloh bude upravovan mnou.. slo mi hlavne o to, ze vsechny dulezite informace nebudou z moji hlavy a z moji zkusenosti, ale z zkusenosti Zivlovych Bytosti.. ktere se v dane sfere vyznaji nejvic

O synteze a vztahu k ostatni sferam jsem neuvazoval a to taky proto, ze knihy budou rozdelene na Ignitus Ventus Aqua Terra magic.. takze kazda kapitola bude od jedne zivelne bytosti, ktera se v tom zivlu nejvic vyzna.. zadnou syntezu, spojeni zivlu nebo vzajemne pusobeni zivlu na sebe tam nehodlam davat, bude to ciste o 4 zivlech samotnych

FTX

Blázne

Příspěvekod FTX » 29 čer 2013, 10:36

Milý Pete,

Veškeré pojednání o živlových bytostech je již mnoho let přístupno díky Božské Prozřetelnosti a předáno vysokým zasvěcencem Williamem Mistelle.

Věnoval jsem den svého času jednomu překladu, aby byl co nejkvalitnější:
http://www.frabato.cz/viewtopic.php?f=34&t=391
Druhý překlad jsem alespoň zkorigoval:
http://www.frabato.cz/viewtopic.php?f=34&t=196

Kvalitě zpracování a vnitřní inspirace autora nesaháš ani po kotníky. Ten člověk trénoval magii přes 30 let v kuse v tomto životě.

----------------------------------------

Zadalší pakt (říkej si tomu klidně zásnuby) s další sférou jiného živlu už neuzavřeš. Jsou tady kosmické zákonitosti, které se překročit nedají.
Jen ať ti tvoje snoubenkyně představí skutečnou královnu rusalek. Ty jsou opravdu krásné v bílých závojích s ornamenty a s korunou na hlavě. Nebude se jí chtít co :lol: :evil: :twisted:.

Mimochodem, když někdo vypluje sám na malé pramičce na širé moře, tak mu dříve či později dojdou zásoby potravin a pak již jen čeká na to, co musí neodvratně přijít.
Analogicky i tvoje snoubenkyně nemusí udělat vůbec nic. Magnetický fluid pracuje sám o sobě a postupně utlumí veškerou vůli až do naprosté apatie.

Napadají mě dvě česká přísloví ztělesňující moudrost starších generací:

Kdo chce kam, pomozme mu tam.
a
Komu není rady, tomu není pomoci.

A pro inspiraci doporučuji tento román:
http://members.chello.cz/hausen/DatabazeKnizek05/kniha_109.html

budiž ti země lehká
FTX

Pete
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pete » 29 čer 2013, 14:03

1. Pokud vim, tak Mistelle pise hlavne o Vodnich bytostech, o dalsi zivly se nezajima, ale mozna se mylim skoro nic jsem od neho necetl

2. urcite by AC nepsal ze zasnuby jsou mozne s vice bytostmi, pokud by to nebylo mozne.. sam AC urcite mel zasnuby s vicero bytostmi, ktere mu slouzili

3. to ze pakt a zasnuby jsou rozdilna vec tvrdim ja, AC , Solilae, ale vy tomu ne a ne uverit..

4. Pokud me to bavi a najde si to ctenare - tak proc bych nemohl psat vlastni knihy ? I kdybych Mistellemu nesahal ani po kotniky (coz netvrdim ze jsem jako Mistelle ci dokonce vys) tak prece furt je to moje svoboda a muzu si napsat s pomoci bytosti svoje knihy, treba tam casem bude i neco, co Mistelle nepopisuje.. navic urcite je hodne ctenaru, kteri Mistelleho neznaji, tak urcite oceni moji snahu sepsat knihy

FTX ja vidim stejny problem v tom, jako kdyz se hada Mág s Mystikem co je lepsi a co je kratsi cesta k Bohu.. pritom ani jeden nevidi, ze nejlepsi je synteza Magie a Mystiky.. proste vy neverite informacim od AC, Solilae atd.. ale ja jim verim, navic jak jsem rekl, Bardon NEPSAL NIC v PME o zasnoubach, psal pouze o paktech.. takze je mozne ze i Bardon povazoval pakt a zasnuby za dve odlisne veci, ale schvalne nechtel (z jen jemu znameho duvodu) psat o svadbach..

A ano neni mi ani rady ani pomoci, cerpam z svych zdroju a tem verim - stejne jako verite vy tem svym zdrojum. Jsem hold Lev, Petr (recky kamen, skala), kazdy verime odlisnym zdrojum a kazdy veri te svoji pravde :lol:

mirmin
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
pohlaví:

Příspěvekod mirmin » 29 čer 2013, 15:52

Pete ahoj.To ze nepisal F.B.v PME nic o zasnubach nie je podstatne.Ako pise aj Dar na predoslej stranke.Kdo koho oslovil prvy?To je podstatne a pred takymto cinom varuje v PME kazdeho kdo to spravy ako prvy.Bez ohladu na to ci sa chces zasnubit alebo ozenit.Vsetko dobre.

Pete
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pete » 29 čer 2013, 16:12

Pokud vim tak FB psal pouze o evokaci, kdy se nesmi oslovit jako prvni

Navic jako prvni oslovila Undina kamose, zaspivala mu, zdelila mu sve jmeno (i kdyz trochu zkomolene), takze jako prvni UNDINA zacala komunikovat S KAMOSEM

Hold se vsemi se neshodnu ze pakt neni to same jako zasnuby, hold v tom verim Undine, sobe i A.Crowleyi

mirmin
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
pohlaví:

Příspěvekod mirmin » 29 čer 2013, 18:23

Pete a preco myslis ze oslovila ona jeho ako prva a nie Teba.Neviem ako kamos a otazka.Zaobera sa alebo zaujima sa o to co aj Ty?Myslim kamosa.Neviem aky mala undina zamer a ci chcela komunikovat iba s nim.Ak sa Vam da mozte sa jej to opytat.Mal si otazky tlmocit cez kamarata...Tolko moj nazor.Bud opatrny.Vsetko dobre

Pete
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pete » 29 čer 2013, 19:35

Ja nebyl u ostravice a ona se spojila s nim, kdyz kamos u ni byl.. a podekovala kamosovi za to, ze me privedl.. a kamos se s ni nechtel zasnoubit, i ona mi rikala ze kamos se s ni nezasnoubi, ale ja muzu jestli bych chtel..

EDIT: a na co tlumocit, kdyz mi komunikace s Solilae sla daleko lepe nez jemu samotnemu :D on na to potrebuje vic soukromi, mi to jde lehko v pritomnosti ostatnich lidi

Tomáš
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 93×
Obdrženo poděkování: 43×

Příspěvekod Tomáš » 30 čer 2013, 22:41

Připadá mi, že tě chce jen využít. Kámoše nechci, ale tebe člověče, tebe bych vážně brala. Moc pěkná schopnost koncentrace ta se mi bude ještě hodit. :D Ne, dělám si jen srandu, tedy od slova "Kámoše". První věta je naprosto vážná. :)

Důvěřuj, ale prověřuj. Toť moje rada a pokud si jsi jist tím, že nehrozí žádné nebezpečí, tak je to jen na tobě. (Ostatně tak je to vždy (téměř. :) ))
Hospodin je tvůj ochránce, Hospodin je ti stínem po pravici.

Pete
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pete » 01 črc 2013, 15:11

No kamose by mozna chtela taky, ale on nechce ji, v tom je ten problem :lol: navic kamos je skoro vegan, ja nejsem ani vegetarian

Duveruji ale proveruji :D snazim se ji proverovat pri kazdem rozhovoru, jestli mi nelze nedela si ze me srandu atd atd..

Stale mam problem rozlisit muj vnitrni hlas od toho jejiho, nekdy me neco napadne, zeptam se Soli jestli to rekla ona, a rekne mi ze jsem si to rekl sam :D

marvin
Administrátor
Administrátor
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 586×
Obdrženo poděkování: 888×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod marvin » 01 črc 2013, 16:21

No, myslím, že tvůj veganský kamarád má přece jenom trochu více rozumu (to víš, vegani jsou hold chytří) a měl by sis z něj brát příklad : )

Nicméně ty propletené myšlenky mi nezní moc pozitivně.. řekl bych, že se začíná projevovat trochu schizofrenní nebezpečí..

Držím palce ať to dopadne dobře a ať se daří. Je to pouze na Tobě, co chceš a co ne a kam to chceš směřovat..
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.

Pete
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pete » 01 črc 2013, 17:41

Neslysim ji usima - ale jako svuj vnitrni hlas.. a muj vnitrni hlas od jejiho hlasu se mi tezko rozeznava - sice na me zacina uz mluvit zenskym hlasem, tak to jde lepe rozeznat

A za tyden na me skoro nemluvila.. proste pokud nechci - nemluvi.. takze schyzofrenie se nemusim bat :D

Ondra
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 32×

Příspěvekod Ondra » 01 črc 2013, 21:59

Moc nevím co si od toho slibovat... když ten tvůj záměr řešíš v době průběhu, takto veřejně. O takovýchto věcech je dle mne vhodné mluvit, až s odstupem času.
Když jdeš vykonat nějakou magickou operaci, tak přeci o tom nebudeš žvanit všude možně. Pak je jasný, že výsledek bude nulový. Teď neřešim, co je účelem té tvé operace, mluvím obecně.

Když bych měl uvést můj příklad z praxe ( už je to delší doba ), tak když jsem se nastěhoval do podnájmu, do staršího baráku, tak jsem tři měsíce objekt impregnoval/dynamizoval ochrannou myšlenkou/vizualizací, rituálem. Opravdu jsem to živil denně. Po těch třech měsících jsem přišel ke kamarádovi , kde jsem mu to vše začal říkat, jak to skvěle funguje atd... hned jak jsem to dořekl , tak v bytě nad ním se ozvala hrozná rána, fakt to bylo dost podivný. Za 5 min mi volá manželka , že do baráku uhodil blesk. Odpálilo to skoro všechny spotřebiče a ve zdi byla normálně boule. Asi kulovej blesk, fakt nevim. Jestli to byla náhoda, taky nevim, každopádně celá ta situace byla hodně zvláštní, pocitově se to vše vymykalo realitě.

Havran
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Národnost: ČR
Obdrženo poděkování: 25×

Příspěvekod Havran » 02 črc 2013, 09:42

Potvrzuji, mlčeti zlato. Moje zkušenost (taky z praxe a už delší doba), když se chlubíš tím co má zůstat skryto dostaneš za uši. já se tenkrát nedokázal nepochlubit. Dobře mi tak.
Třeba Peteho zážitek je určen ke zveřejnění, to posoudí on sám. U mě to bylo tak že jsem okamžitě poznal, že jsem těžce přestřelil.

Ahoj Havran
Having power isnt as good as you thing ...
... whom am I kidding? Power is GREAT!

Zpět na “Evokace”