Magické obrazy

Moderátoři: Cagliostro, Anubis

balamunt
jedu jak drak
jedu jak drak
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Magické obrazy

Příspěvekod balamunt » 15 úno 2010, 14:42

Uvažuju o tom, že si nějak vyzdobím :) pokoj a sháním proto nějaké magické obrazy nejlépe nějaké obrazy živlových bytostí, planetárních inteligencí apod. Nejlépe ještě od Bardona či jeho žáků. Třeba i nějaké velké vyobrazení kreseb, které jsou v Bardonových knihách, tj. 3 tarotové karty. Máte někdo nějaké tipy?

Razik
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Re: Magické obrazy

Příspěvekod Razik » 15 úno 2010, 16:09

No na mě to přišlo se cvičením taky, že jsem dostal chuť si pokoj uklidit a vyzdobit, ale mě nejvíce vyhovují plakáty s přírodou.

balamunt
jedu jak drak
jedu jak drak
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod balamunt » 01 bře 2010, 12:35

Příroda - hory se mi taky líbí. Máš nějaké dobré tipy na velké fotky alp apod za dobrou cenu? Něco jsem na internetu našel, ale ty ceny se mi zdají přehnané. Rámoval sis to sám?

Razik
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod Razik » 04 bře 2010, 11:29

Já mám jen koupené takové plakáty a přilepené na zdi. Zatím bydlím v podnájmu, tak toho moc nemám. Když bych si zařizoval vlastní, tak by to bylo něco jiného.

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 25×
Obdrženo poděkování: 560×

Příspěvekod Cagliostro » 23 zář 2010, 21:35

Zde bych byl celkem opatrný, může to vypadat překrásně, ale záleží na konkrétní malbě a její energii. A někdy i sebekrásnější malba může mít velice negativní energii.
Ego sum, qui sum!

mek onder
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Poděkoval(a): 256×
Obdrženo poděkování: 352×

Příspěvekod mek onder » 31 říj 2010, 00:18

balamunt píše: od balamunt »

Možná by bylo dobré "odchytit"nějakého žáka či následovníka(dědice :) ) nakladatele apod.a propůjčit si nějakou originál foto.Vím,že originál MahumTah Ty je v Německu(jméno,adresu bych musel dohledat,je to už dřív)tvář Světla by ještě měla být v Opavě a Ježíš je v soukromé sbírce jednoho z žáků žáka FB.Některé byli zničeny,ale věřím,že něco se ještě najde :D
Ať se daří!
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.

Zpět na “Archiv, neaktivní témata..”