majstro píše:....
to je zase "skvost"!
Zkuste si pár vět přeložit:
Legie prokletých
Smrt - křišťálová hora
Za stvořením - soužití
Vajíčko smrti
7 církví Posedlost - smrtící kov
Zvracení - kopec úpadku
Vrhač šroubů - pojídač světa
Zaostalost - společná nemoc
Pořezat se - zraňující umění
Lůza vede - tvorba smrti
Smrt od napalmu - rozdrcená existence
Sesazený Bůh - útes Tiberia (emigrace na mys)
Morgoth - lži z nedůvěry
Nenávist - duševní očista
Pitva - služba pro prázdné rakve
Ukazatel utrpení - spící obluda
Řetěz smrti - já jsem teror
Koupel v krvi - odvážně do nového pekla
Ateista - Matka člověka
Exhumace - smrt chodí mezi vámi
A teď si představte, že by jste měli alespoň nepatrně pootevřenou 5 krční čakru
viewtopic.php?f=34&t=1446. Že by se vám ty věci před očima uskutečňovaly. Že by jste je viděli uskutečněné teď a tady. Že by se začínaly realizovat i v tomto světě. Nikdo, kdo je alespoň trochu při smyslech, něco takového nechce. I ten, kdo má Vishuddu úplně blokovanou, v ní nějakou malou zbytkovou energií disponuje. A tisíce fanoušků může vytvořit také určitou sílu.
Autorovi dám radu: existuje spousta fór, kde si budeš moci popovídat s fanoušky podobných žánrů. A budou stejní jako ty. Ale s magií dle Bardona to nemá zhola nic společného. Pouze snad jen jako ostrašující ukázka, čeho se vyvarovat. A pokud se to někomu líbí, tak tím něco říká o sobě.
Dávejte si pozor, tyhle multimediální prezentace mohou ovlivnit podvědomí a pak budete mít jakékoliv pozvednutí vibrací nesmírně těžké. Ale o pozvednutí těm, co tohle poslouchají, rozhodně nejde.
To, že to sem maestro postnul je velmi dobře. Tím vlastně testuje vaši úroveň na tomto fóru. To nejsmutnější je, že většina diskutujících je naprosto apatická a takovéhle věci už ani není schopná vidět.
Ondra píše:Co by jste bez tý negace pak dělali , měl by FXT pak vůbec něco na práci v tomto světě? Přijde mi docela zvláštní se snažit o nějakou kultivaci osobnosti, tedy odstranění negativního aspektu, když nenjste schopni se tou negací nenechat ovlivnit, když s ní přijdete do kontaktu. Zadupaní do zemně zkrátka nic neřeší, stejně za čas se zase objeví... a bude se objevovat dokud to ve vás bude vyvolávat to co vyvolává, tedy negaci. Dle mne je důležité to mít pod kontrolou a ne před tím zavřít oči a dělat, že to není součást stvoření. To zasmání, uvolnění může být náznak překročení.
Užívejte si té negace z plna hrdla. Stylem čím více, tím lépe. Udělejte si dovolenou nejlépe někde v Doněcku nebo Luhansku aby jste k ní měli blíže. Myslím si, že i IS by byl skvělou destinací - je jistě nádherné pozorovat jak někomu veřejně pižlají hlavu kapesním nožíkem.
Pokud některým z Vás nestačí množství negativity v tomto světě či spíše ve Vašem okolí a chcete ji zažívat tak není nic jednoduššího než poslouchat právě tohle a po negativitě toužit. Ona přijde sama. Nemusíte se o ni strachovat. Já Vám v tom bránit nebudu. Ale až do ní pořádně zabřednete, tak již nebude cesty zpět.
Jedné věci stejně nerozumím - ten kdo chce negativitu, proč ho potom zajímá Brána? Co v ní hledá? Někoho zmlátit železnou tyčí je mnohem snazší než trénovat pochybnou magii s nejistým výsledkem.
Jeden moudrý šaman říkal jedné holce, že má v sobě dva vlky. Jednoho dobrého a jednoho zlého. Ona se ho optala, který z nich vyhraje. Šaman na to odpověděl, že ten, kterého bude krmit.
A to je přesná odpověd pro maestra Ondru a další pošilhávače po negativním principu. Toho žrádla pro dva nemáte.