Atlantida, Egypt, hermetismus, pyramida etc.

Moderátoři: Cagliostro, Anubis

Anubis
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 64×

Re: Pyramidy

Příspěvekod Anubis » 10 říj 2012, 09:29

Cagliostro píše:Taky z ní chybí původní obklad, jakýsi bílá dlažba,která byla původně pokryta jakousi "starou egypštinou". Dnes tento obklad slouží jako podlaha v jisté egyptské mešitě. Ale myslím, že za jistých situací lze energie symbolicky obnovit, aniž by musela být nutně celá, ale i ta v současné podobě tak působit. např. přenesením pomocí mentální magie do doby několika tisíc před Kr.

Myslím, že většina toho kamene z povrchu byla rozkradena. Takže to nenajdeme jen v mešitách, ale i u mnoha Káhiřanů doma. Pořád vidím tu chybu v geometrii jako hlavní problém nečinnosti pyramidy. Také ji nemá kdo spravovat/aktivovat (?). U vchodu se jen vybírají poplatky, pochybuju, že mezi nima byl nějaký kněz. Pár duchovních jsem tam ale myslím potkal. A to u chrámu Hatšepsut a také nějaké súfijce v mešitě Mohameda Aliho.

Cagliostro píše:Malé pyramidky jako takové mají taky zajímavou pozitivní energii (až na několik citlivých jedinců, na které může působit negativně, tedy příznaky omdlévaní apod.).

Z malých sice neomdlévám, ale z některých pyramidek a krystalů mě štípou ruce.

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 25×
Obdrženo poděkování: 560×

Příspěvekod Cagliostro » 10 říj 2012, 09:42

Anubis píše:Myslím, že většina toho kamene z povrchu byla rozkradena. Takže to nenajdeme jen v mešitách, ale i u mnoha Káhiřanů doma.

Po téhle směrnici ano. Mimochodem z Rachefovi pyramidy se dochovala taky obkladací sada, která také slouží za podlahu, konkrétně v mešitě sultána Hasana. Z té existují alespoň některé fotografie v knize Léčivá síla pyramid od Manfreda Dimde.

Od Velké pyramidy má být podle ne moc známé, spíše ústní pověsti, tajná chodba ke sfinze, která má vézt k tzv. Isidině lázni, snad jakési místo zasvěcení (?).

Anubis píše:Z malých sice neomdlévám, ale z některých pyramidek a krystalů mě štípou ruce.

To bude snad obdobné jako Anch, na stejném principu.
Ego sum, qui sum!

Anubis
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):

Příspěvekod Anubis » 10 říj 2012, 10:01

Cagliostro píše:Od Velké pyramidy má být podle ne moc známé, spíše ústní pověsti, tajná chodba ke sfinze, která má vézt k tzv. Isidině lázni, snad jakési místo zasvěcení (?).

Já zas slyšel, že tam má být někde v podzemí vstup do Amenti. Zajímalo by mě, jestli se tam dá třeba vejít v astrálním těle. Je to jedno z mála míst, kam bych se chtěl podívat a fyzicky to nejde. Asi nemáš na nějakém výkresu upřesněno, kde by ten vstup měl přibližně být?

Cagliostro píše:To bude snad obdobné jako Anch, na stejném principu.

Myslíš že ty předměty, co jsem měl v ruce, byly přebité? Jaks kdysi kvitoval Mekovu zprávu o přebití ankhu?

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod Cagliostro » 10 říj 2012, 10:12

Anubis píše: Já zas slyšel, že tam má být někde v podzemí vstup do Amenti. Zajímalo by mě, jestli se tam dá třeba vejít v astrálním těle. Je to jedno z mála míst, kam bych se chtěl podívat a fyzicky to nejde. Asi nemáš na nějakém výkresu upřesněno, kde by ten vstup měl přibližně být?

Mapka neexistuje, ale vchod je u pravé tlapy sfingy.

Anubis píše:Myslíš že ty předměty, co jsem měl v ruce, byly přebité? Jaks kdysi kvitoval Mekovu zprávu o přebití ankhu?

Soudím tak. Já Anch nosím téměř celý rok a pouze jednou za čas ho strčím do solené vody na vyčištění a nechám ho došťavit na slunci, eventuelně v pyramidce. Pokud by se mi náhodou přebil, tak zbytečnou energii bych vypustil. Ale u Anche jsem se s tím moc nesetkal, snad jednou, dvakrát.
Ego sum, qui sum!

miroslav
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod miroslav » 10 říj 2012, 19:32

Anubis píše:... Řekl bych, že Pyramida ztratila z velké části svou schopnost zasvěcovat/léčit kvůli ztrátě dokonalého tvaru. Chybí špice, je celá zubatá etc. Kvůli absenci údržby už se tedy chová spíše jako obyčejná hora než pyramida.

Řekl bych, že ta kvalita povrchu stěn, je hodně důležitá. Analogicky bych to přirovnal k lomu světla. Myslím, že ta energie, ať je jakákoli se láme na povrchu stěn. Je zajímavé, že pyramidy co se prodávají jako meditační a další, stěny nemají. ???
"Vím, že nic nevím." Fakt? No já nevím :-)

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod Cagliostro » 10 říj 2012, 19:34

miroslav píše: Je zajímavé, že pyramidy co se prodávají jako meditační a další, stěny nemají. ???

Jak které, viděl jsem i plné pyramidky.
Ego sum, qui sum!

miroslav
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod miroslav » 10 říj 2012, 20:01

Takové ty z tyček a drátů. Mají jen hrany. Ty maličké jsem nemyslel.

Jo a tvar má opravdu význam. Kdysi se zkoušely hranaté sudy na pivo, aby se to líp vozilo. No a nešlo to. Pivo se v hranatých nádobách kazí.
Naposledy upravil(a) miroslav dne 10 říj 2012, 20:05, celkem upraveno 1 x.

Anubis
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):

Příspěvekod Anubis » 10 říj 2012, 20:04

miroslav píše:Řekl bych, že ta kvalita povrchu stěn, je hodně důležitá. Analogicky bych to přirovnal k lomu světla. Myslím, že ta energie, ať je jakákoli se láme na povrchu stěn. Je zajímavé, že pyramidy co se prodávají jako meditační a další, stěny nemají. ???

Nemají no, aby se do nich dalo snadno lozit nebo dávat věci, v případě těch menších. Největší, co jsem viděl, měla základnu asi 2 x 2 metry a údajně svému účelu posloužila. Několik lidí bylo svědky zhuštění astrálního těla člověka na vzdálenost asi 90 km vzdušnou čarou. Pyramida tomu údajně pomohla. Byl jsem tehdy hodně malý a nepamatuji si to, ani mě to nezajímalo. Měl jsem všechny meditující a podobné za slabé hlupáky. :)

miroslav
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod miroslav » 10 říj 2012, 20:10

To je zajímavé. Snad při meditaci a nehmotných operací stačí tu pyramidu jen naznačit. Ale hmotné pusobení možná potřebuje hmotu. Čistě moje uvažování :-)

Anubis
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):

Příspěvekod Anubis » 10 říj 2012, 20:20

miroslav píše:To je zajímavé. Snad při meditaci a nehmotných operací stačí tu pyramidu jen naznačit. Ale hmotné pusobení možná potřebuje hmotu. Čistě moje uvažování :-)

Je to možné, byla dost robustní. Vnější průměr těch trubek mohl být klidně i 40 mm. Možná bych mohl zjistit, co se tam tehda přesně dělo. Ale tak nějak to svému minulému já nechci udělat. Bylo tak krásně svéhlavé...

mek onder
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 256×
Obdrženo poděkování: 352×

Příspěvekod mek onder » 10 říj 2012, 23:38

Ve vnitřku pyramid to funguje,hlavní složka je člověk sám,jeho zralost.Dá se dostat(je třeba mít konexe a peníze ;) do okruhu kde se běžně nechodí - vnitřní studna a odtama se člověk astrálně až fyzicky(způsobeno vibrací)dostává do královské komory popř.k duch.vůdci - knězi starého Egypta.Je tam i vstup pod sfingu(knihovna),ale astrálně strážen :) Venek byl nabit na léčení,teď jsou ale prohlídky vedeny opačně(směr).Důležitá je základna,směr natočení a pro plnou funkci vysílání a přijímání Qi z vesmíru plášť a hrany.. + ta zralost,udržení vědomí v transu..apod..Stavěli jsme je kdysi na zahradě,účinky velmi zajímavé i pro přenos myšlenek,přijímání,zesílení schopností..,ale je to pomůcka..možná ješťě udělám takovou pergolu ;) kdysi jsem si ji naprojektoval..tak uvidím jestli to ješťě stihnu.. ;)

Ať se daří.

Mc :)
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.

purusha89
snažím se trochu psát
snažím se trochu psát
pohlaví:

Příspěvekod purusha89 » 11 říj 2012, 02:06

Anubis píše:Řekl bych, že Pyramida ztratila z velké části svou schopnost zasvěcovat/léčit kvůli ztrátě dokonalého tvaru. Chybí špice, je celá zubatá etc. Kvůli absenci údržby už se tedy chová spíše jako obyčejná hora než pyramida.

Tak fyzická návštěva pyramid asi smysl mít nebude...

Měl jsem na mysli si postavit pyramidu pro "domácí" účely jako meditace v ní, nabíjení předmětů atd. Zmátla mě ale naprostá různorodost názorů a informací na netu, jaký by měly bejt správný rozměry.
Zaslech jsem, že by to měla bejt vzorová kopie Cheopsovo pyramidy, co se týče proporcí. Nevíte teda někdo, jaký jsou ty její správný rozměry, popř. jak si je dopočítat na výrobu její změnšeniny?

FTX

Příspěvekod FTX » 11 říj 2012, 09:53

Anubis píše:Řekl bych, že Pyramida ztratila z velké části svou schopnost zasvěcovat/léčit kvůli ztrátě dokonalého tvaru. Chybí špice, je celá zubatá etc. Kvůli absenci údržby už se tedy chová spíše jako obyčejná hora než pyramida.

Myslím, že pyramida stále může nějakou energii akumulovat.

Třeba jakový žokej Váňa díky pyramidě vyhrává dostihy. Nechává své koně regenerovat pod pyramidou. Tu má z kovu zavěšenou na stropě stáje. Těžko by si zvířata sugerovala placebo, kdyby to skutečně nefungovalo.
Přílohy
foto2_25624.jpg
foto2_25624.jpg (3.97 KiB) Zobrazeno 4489 x

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod Cagliostro » 12 říj 2012, 12:35

FTX píše:

Nejde tady spíše o něco jiného, než energie-Many?
Ego sum, qui sum!

marvin
Administrátor
Administrátor
Poděkoval(a): 586×
Obdrženo poděkování: 888×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod marvin » 12 říj 2012, 13:10

FTX píše:Třeba jakový žokej Váňa díky pyramidě vyhrává dostihy. Nechává své koně regenerovat pod pyramidou. Tu má z kovu zavěšenou na stropě stáje. Těžko by si zvířata sugerovala placebo, kdyby to skutečně nefungovalo.

ses si jistej ze to na tom obrazku je pyramida? me to prijde jako kužel
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.

Zpět na “Archiv, neaktivní témata..”